OA Tv İşbirliği ile Ahilik Haftası: İstanbul’u Sallayacak

0
78

İstanbul, Ahilik Haftası için Hazırlanıyor: 23 Eylül’de Unutulmaz Bir Etkinlik Başlıyor

İstanbul, tarih ve kültür dolu geçmişiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Ahilik İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen “Ahilik Haftası” etkinliği, 23 Eylül 2023 tarihinde Şişli Maçka Parkı’nda gerçekleşecek. Bu özel etkinliği tanıtmak ve İstanbulluları davet etmek için şehrin dört bir yanında billboardlarda, otobüslerde, metrolarda ve metrobüslerde afişler asılı duruyor.

Ahilik Haftası etkinliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin büyük destekleriyle gerçekleşiyor. Organizasyonu deneyimli organizatör Oktay Atasoy‘un (ELİTE) işbirliği üstleniyor.

Etkinlik, İstanbul’un zengin kültürel mirası ve geleneklerini kutlamak amacıyla düzenleniyor. Ziyaretçiler, geleneksel el sanatlarının sergilendiği bölgeleri gezebilecek, yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulabilecek ve özel konserlerle eğlenceli bir gün geçirecekler.

23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 11:00’den itibaren gece saat 23:00’e kadar sürecek olan Ahilik Haftası etkinliği için geri sayım başladı. İstanbul halkı ve şehri ziyaret edecek olanlar için bu özel günü kaçırmamak için hazırlıklarını yapmalılar. Ahilik Haftası, İstanbul’un tarih ve kültürünü yaşatmak ve paylaşmak için muhteşem bir fırsat sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz