Sultangazi, Arnavutköy ve Sarıyer’de Hırsızlık Dehşeti: Kadın Hırsızlar Tutuklandı

0
79

İstanbul’da Hırsızlık Olaylarının Sonu: Kadın Hırsızlar Yakalandı

İstanbul’da son dönemde Sultangazi, Arnavutköy ve Sarıyer ilçelerinde yaşayan insanları kabus gibi saran hırsızlık olaylarının ardından, polis ekipleri başarılı bir operasyonla iki kadın hırsızı yakaladı.

Sultangazi, Arnavutköy ve Sarıyer ilçelerinde bir dizi ev soygunu şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, hırsızların kadın olduğu tespit edildi. Güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliler, elleriyle yüzlerini gizleyerek hırsızlık yaparken görüntülendi. Polis ekipleri, bu hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti ve daha önce birçok suç kaydı bulunan Seda U. (26) ve Özlem U. (19) adlı kadınları gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan incelemelerde, Seda U.’nun daha önce 81 suç kaydının bulunduğu, Özlem U.’nun ise 11 suç kaydının olduğu belirlendi. İki kadın hırsız, 4 ayrı evden hırsızlık yapmakla suçlandı ve polis işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın hırsızların gerçekleştirdiği hırsızlık olayları şunlardır:

  • 29 Ağustos’ta Sultangazi’de M. K.’nin evinden 281 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınması
  • 3 Eylül’de Arnavutköy’de M. S.’nin evinden 25 bin lira değerinde ziynet eşyalarının çalınması
  • 13 Eylül’de Arnavutköy’de S. Ç.’nin evinden 30 bin değerinde ziynet eşya çalınması
  • 15 Eylül’de Sarıyer’de A. K.’nin evinden 100 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınması

Bu olaylar, İstanbul’un farklı ilçelerinde yaşayan insanlar için bir süreliğine sona erdi. Polis yetkilileri, vatandaşları ev güvenlik önlemleri konusunda uyararak benzer olayların önüne geçilmesi için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz