Spiritüel Uzmanı Yusuf Barlas Kimdir?

1
1506

Bir çok ismin ritüel danışmanı olarak bilinen ruhsal iyileşme yöntemleri uzmanı Yusuf Barlas Sosyal Medya platformları üzerinde yaptığı ritüeller ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Peki, kendisini “insan ruhunu huzura kavuşturmayı ve iç dünyasında kendisi ile barışık olmayı bilen, ayrıca kozmik olarak pozitif düşünce biçimini benimsemiş” bir kişilik olarak tanımlayan ve Dünya üzerinde az bilinen ritüelleri bir araya getirerek insanların hayatlarını olumlu yönde değiştirme hedefinde olduğunu açıklayan Yusuf Barlas ile ilişkiler, mistisizm, enerji kontrolü üzerine söyleşimizi sizler için derledik…

İşte Yusuf Barlas hakkında tüm merak edilenler

1986 yılında İskenderun’da doğan Yusuf Barlas henüz çocukluk yıllarında bilimsel makaleler okumaya ilgi duymuş ve gençlik yıllarına geldiğinde meraklı bir araştırmacı olarak Kuantsal Astroloji, Işınsal Kozmik Enerji, Mistisizm ve Ezoterizm konularını tüm derinlikleriyle araştırma kararı almış, tüm yaşamını işaretlerin bilimsel karşılıklarını deşifre etmeye çalışmaya adamıştır.

İnsanların kişiliği ya da yaşamı ile ilgilenmek yerine, düşünceleriyle ilgilenmesini istemektedir. Çünkü, sıradan beyinlerin yaşamlarını kişiliklerle ve doğal sonucu olarak boş zaman ve dedikodu ile hakikat bilgisinden uzak bir şekilde tüketirken, gelişmiş beyinlerin fikirlerle ve düşünce dünyasının verileriyle ömürlerini en faydalı şekilde tamamladığını söylemektedir.

Araştırmalarınız hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Ruh diye tabir ettiğimiz holografik benlik, bazı kozmik ışınların etkisiyle var olmak için belirli bir anı seçer. Nedeni ise, doğum anındaki evrenin o an itibariyle durumu, gelişim sürecimizin ihtiyaç duyduğu en uygun bilgi ve deneyimlerle uyumlu, zihinsel fonksiyonların sonucunu oluşturacak verilerin yüklenmesi için gerekli olan astrolojik programlamanın en kusursuz halidir.

Kuantsal Astroloji, ruhun tüm yaşam boyutunda sahip olduğu bilgisini, evrimini ve misyonunu, kuantum düşüncenin bakış açısıyla inceler ve bize ihtiyacımız olan kozmik rehberliği yapar. Çünkü her şey âlemlerin aslı olan bu kozmik elektromanyetik açılım boyutunda olup bitmektedir!

Evren, ilk var olduğu andan itibaren bir ruha sahip olmuştur ve kâinatın yok oluşuna kadar da sahip olacaktır. Ruhu olmayan hiç bir bilinç mevcut değildir. Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere, evrenin her zerresi ruhla ve ruhtan meydana gelmiştir. Yani,  bizler evrensel kuantsal bir bütünlük içinde yaşamımızı sürdürmekteyiz.

Dolayısıyla, bizler kuantum alanda yaratılmış olan kararlardan, ruhsal  seviyemize göre ve evrensel yasaların denetiminde, çok daha yüksek seçimler yaparak son derece önemli değişimler gerçekleştirebilir ve yaşamımızı şekillendirebiliriz. Kuantsal Astroloji, Mistisizm ve Ezoterizm öğretilerini bu anlayışıyla birleştirerek bize değiştirmemiz gereken elektromanyetik dalgaları işaret eder.

İnsanın evrimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Unutmamalı ki insan yaradılışından gelen doyumsuzluk duygusunu kendi yaşam içgüdüsü yaptı ve bu içgüdüsü ile sosyal yaşamı oluşturdu. Bu süreç zarfında insanlar daha fazlasına sahip olmak için gruplaştı ve toplumsal sınıflar oluşturdu. İnsanlık kendi hayatındaki, öz benliğindeki kişisel sorunlarını toplumsal sorunlara dönüştürerek otoriteler üretti. Bu şekilde insanlık tarihi hep kendi zihnindeki olumsuz düşüncelerle, kendi menfaatleri için başkasını yok eden bencilliğinden doğdu. İşte Kuantsal düşünce tekniği karanlıktan beslenen bu evrensel yapıda yine aydınlık olana giden yolda insan gelişimi ve yaşamını derinlemesine inceleyen, kültürel ve toplumsal teorilerin ötesinde tüm varoluşla bağlantısını spirituel açıdan da görme gayretinde olan yüksek bir bilinç enerjisi yansıtır. Bu bakış ile Mistisizm ve Ezoterizmin yüzyıllardır var olan gizemli öğretilerini bir noktada buluşturarak kişiliğimizin, duygularımızın ve benliğimizin düşüncesel kavrama yeteneğimize önemli bir destek sağlamaktadır.

Yani, görünen dünyanın ötesindeki görünmeyenin bilincini kavramaktır. Bu temel kaynaktan ilham alarak, insana madde boyutun içine ait bilgisine asıl hakikatten gelen ilahi bilgiyi de katarak insanı yeniden özüne kavuşturmaktır. Bu şekilde ebedi olanın içinde geçici olanı, geçici olanın içinde de ebedi olanı kavrarız.

Ritüellerin kaynağı nedir?

Bu konudaki derin bilgiler ve sırlar yeterli olmayanlardan gizlenerek, sadece ehil olanlara spiritüel etki yoluyla öğretilebilir. Aslında bu durum sadece belirli kişilerin kendi özü ile sınırlandırılmış felsefî öğretilerdir. Bu öğretiler herkes tarafından bilinen dışa yönelik öğretiler değil, tam tersine belirli kişilerin aşamalardan geçerek bilmeye hak kazandığı öğretilerdir. Diğer anlamı ise ruhsal farkındalığa sebep olan önemli ve kesin bilgilerdir.

Seanslar esnasında, kişinin kendisi rasyonelliği kabul etmeye başladığında var olan potansiyeli de harekete geçer. Bu sebeple seanslarda asla tahminde bulunmadan, tamamen olumlu enerjiye odaklanılmakta ve kişilerin öz benlikleriyle ilgili farkındalıkları da artmaktadır.

İnsan beyninin farkında olarak veya olmayarak yaydığı dalgalar, kâinatın enerji yasasına göre, var olan tüm canlılar ile sürekli etkileşim halindedir. Bu yüzden insan düşüncelerini açıklasa da, açıklamasa da karşılığını görecektir.

Aklı, sadece duyu organlarıyla hareket eden ve görünenin ötesini düşünmekten âciz kalmış, çağdaş bilimlerden ve hikmet sahibi şuurların günümüze kadar gelmiş ilimlerinden haberdar olmayan kimselerin bunları anlaması elbette mümkün değildir!

Yaşamda çaresizlik hissine kapılarak olumsuzlukların kendi kendine düzeleceğini beklemek büyük bir yanılgıdan ibarettir. Hayallerimize ulaşmak için harekete geçmeliyiz. Çünkü hareket, evrensel yaşamın bir öğretisidir. Evrenin bir bütün halinde hareket etmesi bunun delilidir. Bu nedenle ritüellerin saf enerjisinin gücünü kullanarak hayatınıza sağlık, huzur, aşk, servet ve başarı getirebilirsiniz.

Sosyal Medya sayfasını merak edenler ve ritüellere katılmak isteyenler için; tiktok.com/@the.barlas

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz