Mersin Tarsus’ta Tabanca Olayı: Şüpheli Polise Teslim Oldu

0
59

Tarsus’ta Tabancayla Vurulan Genç Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde dün gece meydana gelen trajik bir olayda, evinin bahçesine giren bir gencin yaşamı sona erdi. M.K. (28), bahçesine giren 19 yaşındaki Mehmet Can Karakoç’u tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli M.K., polise teslim oldu.

Olay, Mithatpaşa Mahallesi Paşalar Sekisi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.K., evinin bahçesinden gelen sesleri duydu ve bahçesinde bulunan Mehmet Can Karakoç’un kaçmaya başladığını fark etti. M.K., Karakoç’u kovaladı ve onunla bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucunda Karakoç, M.K.’ye saldırmak için üzerindeki bıçağı kullandı. M.K. ise kendini savunmak amacıyla belinde taşıdığı tabancayı çekerek Karakoç’un bacağına ateş etti.

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçti. Ancak tıbbi müdahalelere rağmen, Mehmet Can Karakoç hayatını kaybetti. Gencin cenazesi, otopsi yapılması için morga gönderildi.

Olayın ardından M.K., polise teslim olmak üzere kaçtı, ancak bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Şüpheli şu an polis soruşturması altında bulunuyor.

Yetkililer, bu trajik olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz