Ana Sayfa Etiketler Zam

Etiket: Zam

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Yemek Zamları Protestosu

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yemek ücretlerine yapılan zam kararı, öğrencilerin yoğun protestolarına neden oldu. Öğrenci grupları, yemekhanelerde çatal-bıçak sesleriyle tepki göstermek suretiyle taleplerini dile...

Memur ve Emekli Zammıyla Alım Gücü Yükselecek: 2023 Güncel Haber

2023 Yılı Memur ve Emekli Zam Oranları Belli Oldu: Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı Son dakika haberine göre, memur maaşları ve emekli zammı için merakla...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçim Sıkıntısı Şikayetleriyle Gündeme Gelen Emekliler İçin Düzenleme Talimatı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emeklilerin İsteklerini Dikkate Alarak Düzenleme Talimatı VerdiTemmuz ayında gerçekleşen yüzde 25'lik zamın ardından geçim sıkıntısı yaşayan ve memnuniyetsizliklerini dile getiren emekliler için...

İthalatın dövizle imtihanı

Elektronikten arabaya ithal eser pazarında döviz kurundaki hareketliliğin tesiri hissedilmeye başladı. Markalar fiyat güncelleme telaşına düştü. Tüketici ise daha fazla artırım gelmeden gereksinimini karşılamaya çalışıyor.

Masada 4 farklı senaryo var! Asgari ücret zammı ne kadar olacak?

Temmuz ayında taban fiyata yapılacak olan artırım mevzusuyla ilgili 4 farklı senaryo masada tartışılıyor. Mayıs ayında açıklanacak olan enflasyon dataları minimum fiyat için bir yol haritası da olacak tıpkı vakitte. Refah hissesi dahil edildiğinde taban fiyat ne kadar olacak, yüzde kaç artırım gelecek?

Kabine toplantısı ne vakit, seçimden evvel yapılacak mı? (2023 kabine toplantısı...

Kabine toplantısı tarihi, Türkiye gündemini yakından takip eden vatandaşlardan tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Kamuda 700 bin işçinin zam talebi gündemde yer alırken, toplantıda gündeminde başka nelerin olacağı da merak ediliyor. Peki, kabine toplantısı ne zaman, seçimden önce yapılacak mı?

Fırsatçı konut sahiplerinden yeni oyun: Ya meskeni boşalt ya da farkı...

Ev sahipleri yüksek kira için yeni bir yol buldu. Kiracıdan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip, alacaklı davası açan ev sahipleri, "Ya geçmiş farkı öde ya da evi boşalt" diyor.

Deprem fırsatçılarına ağır cezalar geliyor!

Bakanlar, fahiş kira artışlarına karşı inanılmaz hal yetkilerinin kullanılacağı iletisini verdi. Bölüm fırsatçılığın son bulması için süreksiz olarak artırım sınırlaması ve tavan getirilmesini istiyor

Yüzde 300 zam! 250 bin öğrenci, 20 bin öğretmen özel okulu...

Özel okulların eğitim dışı hizmetlere yaptıkları fahiş artırımlara veliler dayanamadı. Aileler çocuklarını özel okuldan alırken, düşük fiyat alan öğretmenler ise işten ayrıldı.

Doğalgaza gizli zam yapıldığı ortaya çıktı

Hiç artırım yapılmadığı söylenen doğalgazda bâtın artırım skandalı yaşandı. Birebir parayı ödeyen abonelere her ay daha az gaz satıldığı ortaya çıktı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER