Ana Sayfa Etiketler ÖSYM

Etiket: ÖSYM

Yeni Dönemde Öğretmen Atamaları Nasıl Yapılacak? İşte İlk Detaylar

Milli Eğitim Bakanı: Öğretmen Atama Süreci Revize Edilmeli, Mülakatlar Değişecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN Türk’te katıldığı ‘Hafta Sonu’ programında öğretmen atama sürecinin revize...

ÖSYM 2020-EKPSS ve 2022-EKPSS branş bazında sıralamaları güncelledi (Branş bazında sıralama nedir?)

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) "2020-EKPSS ve 2022-EKPSS Branş Bazında Sıralamaların Güncellenmesine" ilişkin duyuru paylaştı. Adaylar, branş bazında sıralamalarını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebiliyorlar.

DGS müracaatları ne vakit, kılavuz yayımlandı mı? (2023 ÖSYM DGS müracaat...

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için geri sayım başladı. İki yıllık üniversite eğitimlerini dört yıla tamamlamak isteyen adayların katılım sağlayacağı 2023 DGS başvuruları için, ÖSYM tarafından tarihler açıklandı. Peki, DGS başvuruları ne zaman, kılavuz yayımlandı mı?

MSÜ imtihan sonucu için gözler ÖSYM duyurular ekranında: 2023 Ulusal Savunma...

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ)  sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM takvimiyle MSÜ sınav sonuçlarının nisan ayının son günlerinde ilan edileceği duyurulmuştu. Adaylar belirtilen tarihte MSÜ sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden görüntüleyebilecek. Peki, MSÜ sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne vakit açıklanacak? (2023 ÖSYM MSÜ imtihan...

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. ÖSYM tarafından 2 Nisan'da yapılan 2023 MSÜ sınavı için, gözler yapılacak olan sonuç açıklamasına çevrildi. ÖSYM tarafından yayımlanan MSÜ takvimi sonrasında, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, MSÜ sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

YDS/1 sonuçları ne vakit açıklanacak? ÖSYM takvimine nazaran 2023 YDS sonuç...

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/1) sonuçları için bekleyiş devam ediyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlardan biri olan YDS/1, 9 Nisan 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimine göre 2023 YDS sonuç tarihi...

İSG/1 müracaatları ne vakit yapılacak? (2023 ÖSYM İSG imtihan ve müracaat...

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG/1) başvuruları için bekleyiş sürüyor. ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi sonrasında, İSG/1 başvuruları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, İSG/1 başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak?

YDS geç müracaat nasıl yapılır? (2023 ÖSYM YDS/1 geç müracaat tarihleri)

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 9 Nisan'da uygulanacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) için bugün başlayan geç başvuruların 13 Mart'a kadar süreceğini bildirdi. Peki, YDS geç başvuru nasıl yapılır?

YKS (AYT, TYT, YDT) tarihleri ÖSYM tarafından duyuruldu: YKS müracaat ekranı...

YKS 2023 tarihleriyle ilgili açıklama geldi. Tarihlerin belli olması ardından YKS başvuru ekranı açıldı. ÖSYM'nin 2023 takvimine göre, 17-18 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları için başvurular bugünden itibaren yapılacak. Peki, YKS başvurusu nasıl yapılır? İşte YKSK başvuru ekranı ve sürecin ayrıntıları...

ÖSYM’den imtihanlara ‘deprem’ düzenlemesi

ÖSYM, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından OHAL kapsamına alınan illerin sınav koordinatörleriyle değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, ÖSYM sınav takvimindeki en yakın sınavın nisan ayı başında gerçekleştirilecek Milli Savunma Üniversitesi sınavı olduğu hatırlatılarak, bu sınavla ilgili mart ayının başında ek başvuru alınacağı belirtildi. Adayların ek başvuruda istedikleri yeri tercih edebileceği vurgulanırken, ek başvurulardan ise ücret alınmayacağı kaydedildi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER