Ana Sayfa Etiketler Ankara

Etiket: Ankara

Ankara Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Alçak Kumpas Çöktü Beraat Kararı Verildi

1 Nisan 2021 sabahında ‘’Ankara’da dev suç örgütü operasyonu’’ haberleriyle gündeme bomba gibi düşen ve ‘’ TR-STS SAVUNMA HARP VE HAVACILIK A.Ş.Şirketi ve Şirketin Yönetim...

İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren Projesi 2028’e Hazırlanıyor

Süper Hızlı Tren ile İstanbul-Ankara Arası 80 Dakikaya İnecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan...

Ankara-Sivas yüksek süratli tren (YHT) seferinin bilet fiyatı aşikâr oldu

Geçtiğimiz haftalarda açılan ve ankara-Sivas arasını 2 buçuk saate düşüren yüksek hızlı tren hattının bilet fiyatları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hattın Mayıs ayı sonuna kadar ise ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara mitingi ne vakit, saat...

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere sayılı günler kala Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, son mitingini Ankara'da yapacak. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul mitinginde seçmenlerine seslenen Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, bu hafta Ankara'da destekçilerine seslenecek. Peki, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun Ankara mitingi ne zaman, saat kaçta ve nerede?

MHP’li ilçe lideri, MHP’li eski vilayet yöneticisini öldürdü

Ankara'da, MHP eski il yöneticilerinden Ferhat Özcan, İYİ Parti'nin afişini astığı iddiasıyla tartıştığı MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, Özcan'ın  İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Sanatçı Köksal Engür hayatını yitirdi

Seslendirme sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu İsmail Köksal Engür, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. Köksal'ın böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı.

Ankara’da iki farklı FETÖ soruşturmasında 22 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü FETÖ'ye yönelik yürüttüğü iki ayrı operasyonunda, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Sarsıntı sonrası fahiş fiyat artışlarına süreç başlatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konut satışı ve kiralamada rayiç bedellerin üzerinde kalan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında "şüpheli" sıfatıyla işlem yapacak.

Mansur Yavaş’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na adaylık takviyesi

Altılı masanın adayı kim olacak tartışması sürerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylık desteği geldi. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde ise altılı masa vardı. CHP lideri, "Altı lider bir aradayız, hepimiz demokrasiyi istiyoruz" dedi.

Ankara Wings’te neler olmuş? Kimler kanatlanmış?

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi 18.09.2019’da Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne Ankara Wings projesiyle ilgili zararın tespiti davası açıyor.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER