Ceyda Düvenci’nin Bambaşka Sohbetler’de konuğu Ferman Akgül: Büyük dedem’in Aşık Veysel’in saz arkadaşı olduğunu öğrendim

2
190

Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler'de konuğu Ferman Akgül: Büyük dedem’in Aşık Veysel’in saz arkadaşı olduğunu öğrendim

Ceyda Düvenci, Bambaşka Sohbetler’de Müzisyen Ferman Akgül’ü ağırladı. Bilinmeyenleri anlatan Akgül, “Büyük dedem’in Aşık Veysel’in saz arkadaşı olduğunu öğrendim. Onların hikayesini bir müzikal haline getirmek isterim” dedi.

Ceyda Düvenci, yeni tanıştığı Ferman Akgül’den kendisini anlatmasını isteyerek başladı.

Çocukluğundan bahsetmesini istediğinde Akgül, “Annemle babam birbirine çok aşıktı. İyi bir ailede büyüdüm. Benim de iki tane oğlum var. İyi bir baba olduğumu düşünüyorum ve eksiklerimi de düzeltiyorum” dedi.

Sohbetin devamında hakkında bilinmeyenleri anlatan Akgül, “Büyük dedem’in Aşık Veysel’in saz arkadaşı olduğunu öğrendim. Onların hikayesini bir müzikal haline getirmek isterim” diye konuştu.

Düvenci’nin “Duygular ne işe yarar?” sorusuna Akgül, “Ben duygularımı müzikle ifade edebiliyorum. Ayrıca yazmayı da çok seviyorum” diye cevap verdi.

Programın sonunda Akgül, Düvenci’nin defterine kendi şarkı sözlerinden, “Gidiyorum buralardan, Dönüyorum durmadan, Dayan artık. Bitti rüya…” cümlesini yazdı.

Sadece Magazin için

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz