Berk ZERENMAN Kimdir ?

0
343

Berk ZERENMAN Kimdir ?

8 Ocak 2003 İstanbul Beşiktaş’ta doğdu. 4 kişilik çekirdek ailede küçük kardeş olan Zerenman’ın babası tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamı, annesi Moda Tasarımcısı, abisi de kendisi gibi futbolcudur.
İlkokulu Terakki Vakfı Okullarında , Ortaokul ve Liseyi Fenerbahçe Kolejinde tamamlayan Zerenman şuan Nişantaşı Üniversitesinde 2. Sınıf öğrencisidir.


2 yaşından itibaren futbola olan merakı ve yeteneğini keşfeden ailesi yeteneğini geliştirmek için Fenerbahçe Futbol okuluna kayıt ettirdi.

Kendi yaş grubu olmadığı için kendisinden büyüklerle oynayan Zerenman’ın yeteneğini farkeden hocaları Fenerbahçe’nin Dereağzındaki altyapı tesislerinde altyapı oyuncuları ve futbol okulu oyuncuları arasında maç düzenledi. Gösterdiği performansla altyapı hocalarının da beğenisini toplayan Zerenman takıma davet edildi.

Takımda da kendi yaş grubu olmadığı için orada da kendisinden büyüklerle forma giydi.
3 Yıl’dan sonra kendi yaşıtlarının olduğu gruba dahil olan Zerenman 13 yaşına kadar Fenerbahçe’de forma giydikten sonra kariyerine Sancaktepe’de devam etmeye başladı.
2 senelik deneyimden sonra Başakşehir’den gelen teklifle transfer oldu, Başakşehir’de u17,u19 ve rezerv lig takımlarında 4 sene Başakşehir forması giydi.

2022 8 eylülde ilk profesyonel sözleşmesini 2 senelik Niğde Anadolu fk ile imzaladı. Şuan da Niğde Anadolu fk ile sözleşmesi devam eden Zerenman yeteneği ile Futbol kariyerin de
adından çok söz ettirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz