Ana Sayfa Deşifre Haberler Hepsijet ve Hepsiburada Rezaleti

Hepsijet ve Hepsiburada Rezaleti

0
169
Hepsijet ve Hepsiburada Rezaleti

Türkiye’nin en büyük pazaryeri platformlarından biri hepsiburada  artık bir ürün göndermeyi bile beceremiyor. 

20 Gün arayla alınan ürün sözde yolda hasar alarak ( ne hikmetse iki seferde) geri iade ediliyor. Bu da yetmezmiş gibi geri ödeme 20 günde yapılıyor. Hepsijet denilen sözde kargo firmanız ya ürün taşımayı bilmiyor yada yalan söylüyorlar.

Hikaye şu şekilde 1 ay önce Hepsiburada.com‘dan Philips Airfryer ürün sipariş ediyoruz. Ertesi gün gelmesi gereken ürün dağıtımda görünürken sürpriz bir mesajla hasar aldı geri iade ediliyor diyor. Yahu bizim iade talebimiz yok ki hasar aldıysa çek geri yenisini gönder. Bana sormadan niye iade sürecine giriyorsun. Yetmezmiş gibi kurumsal ödeme iade faturası kesin diyorlar. Fatura kesiliyor. 20 gün bekleniyor. Şikayet ediyoruz ki anca öyle ödeme geri geliyor. Neyse hadi diyoruz bir aksiliktir olmuştur. Tekrar sipariş veriyoruz. Hepsijet Anadolu Dağıtım Merkezinde kargoya ne yapılıyorsa bize ürün gelmeden yine iade ediyorlar. Yine İade faturası yine mağduriyet.

Böyle iş bilmez firmalarla çalışmayın. Yok yere dertli olmayın. Ben hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım. Sizlerde bu gibi firmalardan uzak durun. Yorumlarda buluşalım.

 

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz