Ana Sayfa Etiketler Ziyaret

Etiket: Ziyaret

TCG Anadolu gemisi ziyarete açılıyor: MSB ziyaret tarihlerini ve saatlerini paylaştı

Kısa süre önce hizmete giren TCG Anadolu gemisi, yarın İstanbul’da halkın ziyaretine açılacak. Sarayburnu Limanı’nda demirleyen olan gemi belirlenen tarih ve saatlerde ziyaret edilebilecek. İşte TCG Anadolu gemisi ziyaret tarihleri ve saatleri...

Yunan Bakan’dan Gökçeada’da Türkiye iletisi

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Gökçeada'da Paskalya ayinine katıldı. Yunan Bakan, burada yaptığı konuşmada, son dönemde Türk ve Yunan ilişkilerinin iyi gitmesinden dolayı mutlu olduklarını, İki ülke arasında gerilim ve tansiyon istemediklerini söyledi.

Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi terör alarmı: 4 adet bomba bulundu

ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi emniyet güçleri, Londonderry kentindeki bir mezarlıkta 4 adet el yapımı bomba tespit ettiklerini duyurdu. Biden'ın ziyaretinden iki hafta önce İngiltere'nin iç istihbarattan sorumlu kuruluşu MI5, Kuzey İrlanda'daki terör tehdidi seviyesini "ciddi"ye yükseltmişti.

Yunanistan Savunma Bakanı Panayotopulos’tan Türkiye iletisi

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayotopulos, Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin, ikili ilişkiler açısından bir "fırsat penceresi" doğurduğunu belirterek, "Bu fırsatı değerlendirmemiz gerek." diye konuştu.

Japonya ve Güney Kore’den 12 yıl sonra bir birinci

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol, 12 yıl aradan sonra devlet başkanı düzeyinde ilk resmi ziyaret için eşi Kim Keon-hee ile Japonya'ya gitti.

ABD’den Türkiye açıklaması: “İlişkileri güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız”

ABD Savunma Bakanı Austin, Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin bir soru üzerine Kongre sürecini işaret ederek yorum yapmaktan kaçındı. Türkiye'nin çok değerli bir ortak olduğunu dile getiren Austin, "İlişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

TÜSİAD’dan deprem bölgesine ziyaret

TÜRKONFED ve TÜSİAD, zelzele bölgesine yönelik seferberlik çalışmalarının devamı olarak; kamu, siyaset, lokal idare, STK ve bölge iş dünyası temsilcileri ile görüşmek üzere afet bölgesini ziyaret etti.

Joe Biden, ABD’nin Ukrayna’ya F-16 vermeyeceğini söyledi

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'ya F-16 savaş uçaklarının temin edilmeyeceğini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu ABD’ye gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 17-20 Ocak'ta ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı. Ziyerette, Bakan Çavuşoğlu'nun ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile de ikili görüşme yapacağı kaydedildi.

Kılıçdaroğlu ABD’ye gitti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye ziyarette bulunacak. Ziyaretin amacı teknolojik ve bilimsel gelişmelere yönelik görüş alışverişleri olarak açıklandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER