Ana Sayfa Etiketler Yolcu

Etiket: Yolcu

Hindistan’da tren faciası: Meyyit sayısı 207’ye yükseldi

Hindistan'ın Orissa eyaletinde raydan çıkan bir yolcu treni yük treniyle çarpıştı. Kazada, ölü sayısı 207'ye yükselirken, 900'den fazla kişi de yaralandı.

Hindistan’da tren faciası: Meyyit sayısı 171’e yükseldi

Hindistan'ın Orissa eyaletinde raydan çıkan bir yolcu treni yük treniyle çarpıştı. Kazada, 171 kişi hayatını kaybetti, 800'den fazla kişi de yaralandı.

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile bayram genelgesi

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Genelgedeki tedbirler 14 Nisan ile 24 Nisan arasında geçerli sayılacak.

Yolcu otobüsünde şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı

Zonguldak Hopa seferi yapan yolcu otobüsü Samsun'da araçta bulunan bir yolcu tarafından kaptanın bıçakla rehin alınması sonucu kaçırıldı. Jandarmanın operasyonu sonucu şüpheli şahıs yakalanırken, kaptan ve muavin bıçaklı saldırgan tarafından hafif şekilde yaralandı.

Yolcu kabin grubuna saldırdı, THY uçağı acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. Uçak, Hindistan'a acil iniş yaptı.

Kastamonu’da yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı

Ankara’dan Sinop’a gitmek üzere hareket eden yolcu otobüsü, Kastamonu’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçerek devrildi. Kazada 30 kişi yaralandı, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İstanbul’da taksilerde yeni ‘rezerve, boş, dolu, S.O.S’ devri

UKOME toplantısında İstanbullunun gündeminden düşmeyen konulardan bir tanesi olan taksilere yeni teklif geliyor. Teklif kabul edilirse İstanbul'daki taksilerde taksimetrelere bağlı olan akıllı tepe lambaları yer alacak. Lambalarda araçta yolcu varsa 'dolu' yolcu yoksa 'boş' yazacak. Taksiciler yolcu almaya gidiyor ise lambalarda 'rezerve' yazısı yazacak.

Yolcuya yumruk atan şoförün sertifikası iptal edildi

İstanbul Fatih’te İETT otobüsüne binen bir yolcu, adres sorduğu şoförün saldırısına uğradı. Yolcunun cep telefonuyla kaydettiği o anlarda, şoförün yumruk attığı ve yolcuyu araçtan indirerek...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER