Ana Sayfa Etiketler Yargı

Etiket: Yargı

Kadir Şeker cezaevinden müsaadeli olarak tahliye oldu

Konya'da, sevgilisini dövdüğü düşündüğü kişiyi, engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada, hakkında 10 yıl 10 ay hapis cezası verilen Kadir Şeker, tahliye oldu.

Polonya AB hukukunu ihlal etti: 556 milyon euro para cezası kesildi

Avrupa Adalet Divanı, Polonya'nın 2019 yılında gerçekleştirdiği yargı reformuyla AB hukukunu ihlal ettiğine hükmetti. Polonya 556 milyon euro tutar ile AB tarihinin en büyük para cezasına çarptırıldı.

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Milletimiz yeni bir anayasayı hak ediyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni bir anayasayı, demokratik, sivil bir anayasayı milletimiz hak ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Kızılay çadır satması beni de önemli manada...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanın Erdoğan, depremde Kızılay'ın çadır satmasına ilişkin, "Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Süratle yanlışın düzeltilmesi gerekir." dedi.

Netanyahu: Terörü destekleyen devletlere ağır bedel ödetiyoruz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suriye'de, İran Devrim Muhafızları Ordusundan iki subayın öldüğü saldırıya değinmeden bir açıklama yaptı. Netanyahu, "İsrail'in sınırlarının ötesinde terörizmi destekleyen devletlere ağır bedel ödetiyoruz." dedi.

Biden’ın Netanyahu’ya yargı reformuyla ilgili özel bildiri gönderdiği argüman edildi

ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya "güçlü bir özel mesaj" gönderdiği ve Beyaz Saray'ın yargı reformunu askıya almazsa Netanyahu'nun 2. Demokrasi Zirvesi davetinin iptal edilmesini istişare ettiği öne sürüldü.

İsrail Savunma Bakanı’ndan tartışmalı yargı düzenlemesini durdurması için hükümete davet

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'de siyasi krize ve kitlesel protestolara yol açan tartışmalı yargı düzenlemesinin durdurulması için hükümete çağrıda bulundu.

İsrail’de Netanyahu hükümetinin siyasetlerine karşı şovlar 11’inci haftasında

İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun yargının yetkilerini kısıtlayan yasa teklifi ve sağ politikalarına karşı çıkan yüz binlerce kişi, gösterilerin 11'inci haftasında da ülke genelinde meydanlara indi.

İsrail’de Netanyahu hükümetinin siyasetlerine karşı kitlesel şovlar 11’inci haftasında

İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun yargının yetkilerini kısıtlayan yasa teklifi ve sağ politikalarına karşı çıkan yüz binlerce kişi, gösterilerin 11'inci haftasında da ülke genelinde meydanlara indi.

Eski İsrail Savunma Bakanı Gantz: İsrail’de bir iç savaş çıkmasından korkuyorum

Eski İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, hükümetin tartışmalı yargı reformuna karşı ülke genelinde gittikçe artan gösterilere ilişkin, "Burada (İsrail'de) bir iç savaş çıkmasından korkuyorum" dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER