Ana Sayfa Etiketler Yardım

Etiket: Yardım

Türkiye’nin Yardım Eli: Gazze’ye Sağlık Malzemeleri Yolda

Milli Savunma Bakanlığı, Gazze'ye yönlendirilen yardım paketlerinin uçaklara yüklemeye başlandığını açıkladı. Bakanlık, bu yardım paketlerinin çoğunlukla sağlık malzemelerinden oluştuğunu belirtti.Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya...

Cumhuriyetçi vekillerden Biden’a Ukrayna daveti: Yardımlara son verin

ABD'de bir grup Cumhuriyetçi milletvekili, Başkan Joe Biden'a Ukrayna'ya sınırsız şekilde yapılan yardımları durdurması çağrısında bulunarak, "Savaşı hızlı şekilde sona erdirmek için tasarlanmış net bir diplomatik stratejiyle bağlantılı olmadıkça, gelecekteki tüm yardım paketlerine inatla karşı çıkacağız." ifadesini kullandı.

BM’den sarsıntı için dayanak daveti

Türkiye hala depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Sadece Türkiye’deki 11 il değil, sınırın ötesindeki Suriye de bu yıkıcı depremden önemli ölçüde etkilendi. İki ülkedeki depremzedelere en hızlı şekilde ulaşan kurumlardan biri Birlemiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü’ydü. Örgüt’ün Direktörü Antonio Vitorino New york’ta gazetecilere konuştu.

Belçika’da depremzedeler için toplanan bağış 11,6 milyon euroya ulaştı

Belçika'da yayın yapan radyo kanallarının da katılımıyla 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden Türkiye'de ve Suriye'de etkilenen kişiler yararına "12-12" konsorsiyumunun düzenlediği bağış kampanyasında şu ana kadar 11,6 milyon euro toplandı.

Belçika’da depremzedeler için toplanan bağış 11,6 milyon euroya ulaştı

Belçika'da yayın yapan radyo kanallarının da katılımıyla düzenlenen kampanyada, depremzedeler için toplanan bağış miktarı 11,6 milyon euroya ulaştı. Radyolar gün boyu Türk şarkıcı Hadise'nin de aralarında bulunduğu 30 sanatçının seslendirdiği "İnsanlar insanlara yardım eder" parçasını çaldı, bazı radyo programları da yayınlarını depreme ve yardım kampanyasına ayırdı.

Kızılay, Michelin’e Arçelik’e, OPET’e de çadır satmış!

Fransız Michelin lastik firması yardım için çadır almış tanesi 19 bin TL’den, OPET de tanesi 19 bin TL’den almış. Arçelik 100 adet çadır almış 2 milyon 242 bin TL ödemiş.

Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında? Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın biyografisi

Gündemdeki haberler nedeniyle Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın biyografisi merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde idarecilik yapan Kerem Kınık, İstanbul 10. dönem İl Genel Meclisi’nde meclis üyeliği ve Sağlık Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü. Peki, Kızılay Başkanı Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında?

İşçi, işveren ve memur konfederasyonlarından depremzedelere yardım

TİSK, TÜRK-İŞ ve Memur-Sen, Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin akabinde depremzedelere birebir ve nakdi yardımlarda bulundu.

ABD’den sarsıntıdan etkilenen mültecilere 50 milyon dolar dayanak

ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye ve Suriye'de depremlerden etkilenen mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanması için 50 milyon dolara kadar yardım desteği açıkladı.

THY, 2 Milyarlık yardım sözünü tuttu; kim ne kadar yardım sözü...

Asrı felaketinden sonra AFAD ve KIZILAY uyumunda gerçekleştirilen 'TEK YÜREK TÜRKİYE' kampanyasına 2 milyar TL katı sağlayan Türk Hava Yolları (THY) bu miktarı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya teslim etti.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER