Ana Sayfa Etiketler Yangın

Etiket: yangın

Guyana’da 20 öğrencinin öldüğü yurt yangınını bir öğrenci çıkarmış

Guyana’nın başkenti Georgetown’da 20 öğrencinin hayatını kaybettiği yurt yangınını bir öğrencinin çıkardığı açıklandı.

Kartal’da mobilya atölyesinde yangın

Kartal'da mobilya atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Antalya’da otellere komşu çardaklarda yangın: 4 çardak küle döndü

Antalya'da 5 yıldızlı otellere komşu, denize sıfır inşa edilen çardakların olduğu bölgede yangın çıktı. Can kaybı ya da yaralının olmadığı yangında 4 çardak küle döndü.

Dubai’de yangın faciası: 16 meyyit

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde 5 karlı bir apartmanda çıkan yangında en az 16 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Balıkesir’de yangın: 4 mesken kül oldu

Balıkesir Sındırgı Kozlu Mahallesi'ndeki bir evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, alevler 3 eve daha sıçradı. Yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu söndürülen yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi.

Güney Kore’de 15 hektar ormanlık alanın ziyan gördüğü yangına müdahale sürüyor

Güney Kore'de şu ana kadar 15 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar’daki hastane yangınında meyyit sayısı 3’e yükseldi

Üsküdar'da bulunan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Hayatını kaybedenlerden 66 yaşındaki Hayri Karakaş'ın Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu'ndan emekli olduğu öğrenildi.

İspanya’daki orman yangını 5. gününde devam ediyor

İspanya'nın doğusundaki Castellon ve Teruel kentleri arasında çıkan ve 5. gününe giren orman yangını rüzgarın etkisiyle henüz kontrol altına alınmadı.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesindeki ÇAYKUR Fabrikası’nda yangın

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde ÇAYKUR'a ait Çay Fabrikası'nda bugün sabah saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangın uzun uğraşlar sonrasında kısmen kontrol altına alındı.

Park halindeki kamyon alev alev yandı

İstanbul Pendik'te boş bir arazide park halinde bulunan kamyon alev alev yandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından söndürüldü.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER