Ana Sayfa Etiketler Ücret

Etiket: Ücret

Bakan Özer: Okul öncesi eğitimden fiyat alınmayacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'nin hiçbir noktasında; ister tam gün isterse yarım gün eğitim yapsın, hiçbir ad altında okul öncesi eğitimden kesinlikle ücret alınmayacak. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde bu ücretlerin tamamını kaldırıyoruz." dedi.

Bakan Özer’den okul öncesi eğitim fiyatlarıyla ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tam gün ya da yarım gün eğitim yapsın, hiçbir ad altında okul öncesi eğitimden ücret alınmayacağını açıkladı. Özer, ''2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde bu ücretlerin tamamını kaldırıyoruz." dedi.

ABD’de CEO’ların ücreti çalışanlardan daha hızlı artıyor

Yeni bir araştırmaya nazaran, ABD'nin en üst seviye CEO'larına ödenen ortalama fiyat geçen yıl %7,7 artarak 22,3 milyon dolara yükselirken, pay senedi primleri de bu kümenin enflasyonun önünde kalmasına yardımcı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs iletisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” için bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında "14 Mayıs’ta siz işçi kardeşlerimin desteğine güveniyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nüzü canıgönülden tebrik ediyorum." dedi.

Twitter Blue’nun birinci günü: Geçersiz hesaplar ve kaos

Elon Musk'ın sosyal medya sitesini karlı hale getirme girişimi, doğrulama kontrolünün tüm anlamını yitirmesiyle başarısızlıkla sonuçlandı.

Kartonsan işçileri grevi kazandı

Kocaeli'deki Türkiye Selüloz, Kâğıt, Ağaç ve Mamulleri Personelleri Sendikası’nın(Selüloz-İş) örgütlü olduğu Kartonsan fabrikasında çalışanlar, toplu iş kontratında (TİS) yaşanan uyuşmazlık sonucu 108 gün evvel başladıkları grevi kazandı.

Resmi ilan fiyat tarifesi muhakkak oldu

Gazetelerde, resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayım ücreti, KDV hariç, günlük fiili satış ortalaması 50 bin adedin altındakiler için 70 lira, 50 bin adedin üzerindekiler için 100 lira olacak

Bahçeşehir Koleji’nde öğretmenler asgari ücretle mi çalıştırılıyor?

Kaan Sekban, Bahçeşehir Koleji'ndeki öğretmenlerin durumunu gündeme getirdi. Enver Yücel'den karşılık geldi...

İngiltere’de grev dalgası büyüyor: Öğretmenler ve itfaiyeciler de katılacak

Ücret artışı talebiyle hükümetle yaptığı müzakerelerden sonuç alamayan öğretmenler sendikası İngiltere ve Galler'de 1 Şubat Çarşamba günü greve gidecek. İtfaiyecilerin İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'da ücret zammı için yaptığı grev oylamasında da büyük çoğunlukla grev kararı alındı.

EYT’li çalışan birebir işyerinde ikinci periyot için kıdem tazminatı alır mı?

Yargıtay, emekli olup aynı iş yerinde çalışan bir kişinin istifa etmesi halinde ikinci dönem için kıdem tazminatı alamayacağına hükmetti.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER