Ana Sayfa Etiketler Turizm

Etiket: turizm

Suudi ve Kuveytli turistlere: Come to Amasya and Samsun

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, İki kentin doğal ve kültürel pahaları anlatılması maksadıyla 1-4 Haziran tarihleri ortasında Suudi Arabistan ve Kuveyt acentelerine yönelik çeşit düzenleyecek. Çeşitte Suudi ve Kuveytli turistlere “Come to Amasya and Samsun” denilecek.

Turizm Ajansı, TV’lere bir yılda 459 milyon TL harcamış

2020’de 250 milyon TL kâr eden kurum, 2021’yi 66 milyon TL ziyanla kapattı

4 vilayette kimi alanlar turizm merkezi ilan edildi

Antalya, Ankara, Konya ve Giresun'da bazı alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi.

Bazı alanlar ‘Kültür ve Turizm’ alanı ilan edildi

Antalya, Ankara, Konya ve Giresun’da birtakım alanlar turizm merkezi ile kültür ve turizm müdafaa ve gelişim bölgesi ilan edildi.

THY’nin yalı otelleri ne zaman hizmete girecek?

Türk Hava Yolları (THY) İdare Heyeti ve İcra Komitesi Lideri Prof. Dr. Ahmet Bolat, Beşiktaş'ta bulunan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının otele dönüştürülmesi projesinin nisan ayı sonunda tamamlanacağını duyurdu.

Bodrum’da doğal sit alanına otel yapılacaktı! Halk durdurdu

Muğla Bodrum'da bölge halkı, Çiftlik Mahallesi'ndeki yeşil alanı yapılaşmaya açan imar planına karşı yürüttükleri hukuk uğraşını kazandı.

Dünyada 2022’de turist sayısı salgın öncesi sayının yüzde 63’üne ulaştı

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, 2022 yılı turizm verileri raporunu açıkladı. Raporda, dünyanın tüm bölgelerinde turist sayısında artış olduğu, yaklaşık 1,5 milyar ile rekor kırılan salgın öncesindeki (2019) dünyadaki turist sayısıyla kıyaslama yapıldığında 2022'de 900 milyon ile yüzde 63'lük bir toparlanma olduğu belirtildi.

TatilSepeti’nin Başkanı Necip Kaan Karayal tutuklandı

Turizmajansi.com Haberine Göre İstanbul merkezli Borsa dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan TatilSepeti Yönetim Kurulu Başkanı Necip Kaan Karayal tutuklandı. İstanbul merkezli 4 ilde, borsada işlem bazlı...

Filipinler heyeti turizmi güçlendirmek için Türkiye’ye geldi

Türkiye’ye daha fazla Filipinli turist getirmek ve Türk gezginleri de Filipinler’de ağırlamak adına Filipinli bir heyet Türkiye’ye geldi.Türkiye’ye daha fazla Filipinli turist getirmek ve...

Avrupalı emekliye 18 bin 500 liraya Antalya’da 56 gün tatil

Enerji fiyatlarındaki artış Avrupa'daki emeklilerin gözünü Antalya'ya çevirdi. Turizmciler de 150 milyon emekli için 56 günlük tatil paketleri hazırladı. 4-5 yıldızlı otellerdeki fiyatlar bin...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER