Ana Sayfa Etiketler Trafik

Etiket: trafik

Scooterlı Dilara Gül’ün öldüğü kazanın davasında karar

İstanbul Şişli'de scooter kullanıcısı Dilara Gül'e (23) çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan otomobil sürücüsü Hakan Akçelik'in yargılandığı davada karar çıktı. Trafik raporlarında asli kusurlu çıkmayan otomobil sürücüsü Hakan Akçelik "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılarak hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakıldı.

İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 70 geldi

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Saat 08.45 itibariyle yoğunluk yüzde 70'e geldi.

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile bayram genelgesi

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Genelgedeki tedbirler 14 Nisan ile 24 Nisan arasında geçerli sayılacak.

İçişleri Bakanlığı’ndan ikinci yarı yıl genelgesi

SON DAKİKA HABERİ: Okullarda yarı yıl tatili pazartesi günü sona eriyor. İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine bir genelge gönderdi. Genelgede, alınacak asayiş ve trafik önlemleri sıralandı.

Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan Honaz Tüneli açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Honaz Tüneli ve Çevre Yolu'nun açılışını yapacak. Ege ve Akdeniz’i birbirine bağlayan 2 bin 640 metrelik tünel ve 32 kilometrelik çevre yolu seyahat süresini 45 dakikadan 10 dakikaya indirecek.

Ambulansa yol vermedi, yola beton döktü

İstanbul Bağcılar’da beton mikseri sürücüsü ambulansa yol vermedi, yola beton döktü. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen ekipler sürücüyü tespit etti. Sürücüye toplamda 21 bin 268 TL idari para cezası uygulandı.

İstanbul trafiğinde son durum (7 Ekim 2022)

İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağmurun etkisiyle trafik yoğunluğu da erken başladı. İBB'nin verilerine göre trafik yoğunluğu saat 08.15 itibariyle yüzde 60'ın üzerine...

İstanbul’da sürücüler yıllık 142 saatlerini park yeri ararken kaybediyor

Küresel enflasyon ve tedarik zinciri kesintileri otomobil fiyatlarına yansıdıkça, Türkiye'de vatandaşların mikromobilite çözümlerine yönelik ilgisi arttı. Öte yandan İstanbul gibi metropollerde artan nüfus ve...

Beklenen kar İstanbul’u esir aldı

İstanbul'da Meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı, dün öğleden sonra da kentin batı ve kuzey ilçelerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan kar yağışı, kenti adeta esir...

İstanbul’da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

İstanbul'da kar sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Yoğun kar nedeniyle Zeytinburnu, Cevizlibağ, Şirinevler, Bahçelievler'de trafikte yer yer yoğunluk oluştu.İstanbul'un ana arterlerinde trafik akışında herhangi bir aksama...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER