Ana Sayfa Etiketler Terör

Etiket: Terör

Terör Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Alçak Kumpas Çöktü Beraat Kararı Verildi

1 Nisan 2021 sabahında ‘’Ankara’da dev suç örgütü operasyonu’’ haberleriyle gündeme bomba gibi düşen ve ‘’ TR-STS SAVUNMA HARP VE HAVACILIK A.Ş.Şirketi ve Şirketin Yönetim...

Hulusi Akar’dan Millet İttifakı’na: Çakma terörle mücadeleye başladılar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Vatandaşımızın terörle mücadele konusunda son derece kararlı olduğunu 14 Mayıs'ta gördüler. Onun için de şimdi takiyeye, çakma terörle mücadeleye başladılar. Bunu vatandaşlarımız görüyor" dedi.

HÜDA PAR’dan Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Yavaş hakkında kabahat duyurusu

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında, partiyle ilgili açıklamalarında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu" işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez tutuklandı

PKK/KCK terör örgütünün kırsal alan yapılanmasında eğitim aldığı iddia edilen Yeşil Sol Parti (YSP) Kocaeli milletvekili adayı Ayten Dönmez tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler 14 Mayıs’ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde terörle mücadelenin devam edip etmeyeceğine karar verileceğini söyledi. Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınına katılan Erdoğan, ekonomi ve deprem bölgesinin yeniden inşasına yönelik mesajlar da verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayın sırasında küçük bir rahatsızlık da yaşadı.

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Ayrıştırıcı sistemi kökünden yıkmaya hazır mısın?

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de görev yapan büyükelçilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde, "Biz iktidara geldiğimizde Avrupa Birliği'nin yeni fasıl açmasını dahi beklemeden, bütün kuralları hayata geçireceğiz" dedi. Twitter'dan yayımladığı bir mesajla da gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu ayrıştırıcı sistemi kökünden yıkmaya hazırmısınız, gelin gençler gelin bu eşiği hep birlikte aşalım." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist sisteme biz dur dedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar'daki, ilk seçim mitinginde konuştu. Siyasette devam eden "soğan fiyatları tartışması" üzerinden muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı, "Yollar, köprüler olmazsa soğan, patates nasıl gelecek." dedi.  2013'te IMF ile yolların ayrıldığını hatırlatan Erdoğan, "Emperyalist düzene biz dur dedik." mesajı verdi. Buradaki mitingin ardından Eskişehir'de toplu açılış törenine katılan Erdoğan, kente bu yıl içinde 3 yeni bor tesisi daha açacaklarını, ilk yerli, elektrikli lokomotifi de yine Eskişehir'de üretecekleri müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan F-16 açıklaması: Onay sürecine hakikat gidiyoruz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin, "Onay sürecine doğru gidiyoruz. Finlandiya'nın üyeliği onaylandıktan sonra süreç daha da hızlandı" açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 70 bin konut ve köy meskeninin...

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını belirterek, "Bunlardan 40 bin 761'inin temelini attık." dedi.

Şanlıurfa’da terör operasyonu: 23 tutuklama

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK/KCK'ya düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP ile DBP Suruç ilçe başkanlarının da bulunduğu 24 zanlıdan 23'ü tutuklandı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER