Ana Sayfa Etiketler Teklif

Etiket: Teklif

Hazine yaklaşık 10 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki tahvil ihalesinde 9 milyar 966,7 milyon lira borçlanmaya gitti.

SVB için yapılan teklifler Cuma günü son

ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), iflas eden Silikon Vadisi Bankası (SVB) için ihale sürecini uzattığını bildirdi. Cuma günü saat 20.00'ye kadar SVB için teklifler yapılabilecek.

Credit Suisse 1 milyar doları reddedecek… Kod adı “Cedar”

İsviçre'nin en büyük iki bankası olan UBS ve bankacılık krizinin merkezinde bulunan Credit Suisse'in birleşmesine dair baskılar sürüyor. Yakın kaynaklara nazaran UBS, 1 milyar dolar teklif etti. Lakin piyasa pahası 8 milyar olarak iddia edilen Credit Suisse, teklifi beğenmedi

Üsküdar Belediyesi parka inşaat ruhsatını nasıl verdi?

AK Parti’li Üsküdar Belediyesi, imar planını değiştirme gereği dahi duymadan park alanına 2 katlı inşaat dikti. İnşaatın yüzde 70’i tamamlandıktan sonra plan değişikliği teklifini “stratejik önemde” diyerek meclise sundu.

Başörtüsü teklifinin 1. unsuru TBMM Anayasa Komisyonu’nda kabul edildi

Başörtüsüne yönelik Anayasa değişikliği teklifinin 1. maddesi, TBMM Anayasa Komisyonu'nda kabul edildi. CHP ve İYİ Parti'nin "dini inancı sebebiyle" ifadesinin tekliften çıkarılmasını istediği önerge ise AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

CHP ve DÜZGÜN Parti’den başörtüsü teklifi için ortak önerge

CHP ve İYİ Parti, TBMM Anayasa Komisyonunda görüşmeleri devam eden başörtüsü teklifiyle ilgili ortak bir önerge verdi. Önergede teklifte yer alan "dini inancı sebebiyle" ifadesinin çıkarılması isteniyor.

Başörtüsüne yönelik anayasa değişikliği teklifi Anayasa Kurulu’nda

Başörtüsüne anayasal güvence amacıyla hazırlanan anayasa değişiklik teklifi bugün Meclis Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.

Ticareti ilgilendiren 20 maddelik yasa teklifi kabul edildi

Ticaretle ilgili kanunda değişiklik öngören, 20 unsurluk yasa teklifi Sanayi, Ticaret, Güç, Natürel Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komitesi'nde kabul edildi.

SON DAKİKA: “Zeytinliklerde madenciliğe izin” torba kanun teklifinden çıkarıldı

SON DAKİKA HABERİ: Zeytinlik alanların madencilik faaliyetleri için kullanılmasına izin verecek düzenleme torba kanun teklifinden çıkarıldı.Son dakika haberi! Tepkilere neden olan zeytinlik alanlarda maden faaliyetlerine...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘referandum’ mesajı: Bütün adımları atmaya hazırız

AK Parti, başörtüsü konusunda hazırladığı anayasa teklifini bugün Meclis'e sunacak. Açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'te gerekli çoğunluk sağlanamaması durumda referandum dahil tüm adımları atmaya...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER