Ana Sayfa Etiketler Takım

Etiket: Takım

Marco Materazzi: Hakan Çalhanoğlu artık bizden biri

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen Marco Materazzi, “Dünyanın en önemli ve en zengin kulüplerinden biriyle oynuyoruz. Bizim için bu büyük bir fırsat. Zor bir karşılaşma bekliyorum. Ama yine de şansımız var” dedi.

Nenad Bjelica: Trabzonspor’un geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim

3-1 kaybettikleri Başakşehir karşısında iyi bir mücadele gösterdiklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, "Genç oyuncular fırsatı iyi değerlendirdi, gelecek adına olumlu mesajlar verdi. Genel itibariyle bu kulübün geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim" dedi.

Ankaragücü, Tolunay Kafkas’la devam edecek

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gelecek sezon da takımın başında olacağını açıkladı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Romanya’ya 3-2 yenildi

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında sahasında Romanya'ya 3-2 mağlup oldu.

Tekvando Kadın Milli Takımı dünya şampiyonu

Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nı üçer altın ve bronz olmak üzere 6 madalyayla tamamlayan Türkiye, tarihi başarılara imza atarak kadınlar kategorisinde birinci oldu.

Galatasaray efsanesi Işıl Alben kariyerini noktaladı

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray'ın tecrübeli oyun kurucusu Işıl Alben, profesyonel sporculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore’yi set vermeden yendi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nde ilk maçında Güney Kore'yi set vermeden geçti.

Şampiyon Galatasaray, İstanbul’a geldi

Süper Lig'de 36. haftada Ankaragücü deplasmanına gidip rakibini 4-1 yenen Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılar Ankara'dan İstanbul'a dönüş yaptı.

Mete Gazoz, Paris 2024’te tarihi başarı kazanmak için hazırlanıyor

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda da altın madalya alarak bireyselde iki şampiyonluk yaşayan ilk okçu olmak için hazırlandığını söyledi.

Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı’na davet edildi

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo'yu Uluslar Ligi'nde oynanacak İspanya maçı öncesinde aday kadroya aldı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER