Ana Sayfa Etiketler Şöför

Etiket: Şöför

Diagne’ye hırsızlık soruşturması: Diagne sürücüsü, sürücü de onu suçladı

Ünlü futbolcu Mbaye Diagne ocak ayında, Ataşehir'de mekan çıkışı şoförü aracını alıp kaçırınca bir fırına sığınmış, ardından şoförü hakkında şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada ilginç gelişmeler yaşandı. Şoför aracın ruhsatının kendisine kayıtlı olduğunu söyledi ve ünlü futbolcudan şikayetçi oldu. Dahası ifade vermeye gitmeyen Diagne hakkında zorla getirilme kararı çıktı. Savcılık şimdi aracın gerçekte kime ait olduğunu araştırıyor.

Pendik’te polisi peşine takan yolcu midibüsü İstanbul’u birbirine kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait özel halk midibüsü gece İstanbul polisini alarma geçirdi. Polisin, dur ihtarına uymayan bir sürücüyü takibi Pendik'te başladı, yaklaşık 50 kilometre sonra Bahçelievler'de sona erdi. Polis, aracı durdurabilmek için ateş bile açtı ancak sürücü önündeki araca çaraparak kilometrelerce kaçtı ve Bahçelievler'de yakalandı.

Ankara’da iki taksiciye dehşet: Biri yakıldı oburu uçurumdan atıldı

Ankara'da uyuşturucu madde etkisindeki B.M. ile B.Y., iki taksiciye dehşeti yaşattı. Önce eve gidecekleri bahanesiyle E.Y. kontrolündeki taksiye binen ikili, şoförü 20 bıçak darbesiyle ölüme terk ettikten sonra parasını alarak parmak izi bırakmamak için aracı yaktı. Daha sonra S.Y. kontrolündeki taksiye binen iki cani, bu kez de şoförü 17 yerinden bıçaklayarak, parasını gasp etti, ardından taksiyi uçurumdan aşağı attı.

Yolcuya yumruk atan şoförün sertifikası iptal edildi

İstanbul Fatih’te İETT otobüsüne binen bir yolcu, adres sorduğu şoförün saldırısına uğradı. Yolcunun cep telefonuyla kaydettiği o anlarda, şoförün yumruk attığı ve yolcuyu araçtan indirerek...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER