Ana Sayfa Etiketler Sistem

Etiket: Sistem

AÖL 3. devir imtihanları ne vakit? (2023 AÖL kayıt yenileme tarihleri)

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı, AÖL kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler tarafından sorgulanmaya başladı. Lise eğitimlerini açıktan tamamlayan öğrenciler, AÖL kayıt yenileme işlemlerini yapmaya devam ediyor. Peki, AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak?

ABD, Ay’ın navigasyon haritasını çıkarıyor

ABD Ulusal Coğrafi İstihbarat Ajansı Direktörü Tümamiral Frank Whitworth, Ay için Dünya üzerindekine benzer bir navigasyon sistemi geliştirmek üzere çalışma yaptıklarını açıkladı.

Taksilerde ‘akıllı tepe lambası’nda tedarik sıkıntısı

UKOME kararıyla 1 Mayıs 2023'te yürürlüğe girmesi beklenen, taksi zirve lambalarında Boş-Dolu-Rezerve-Sos bilgilerini yansıtacak "Akıllı Zirve Lambası" sistemi, üretici firmaların üretim ve tedarik sorunları nedeniyle uygulanamadı.

Gal ünitesi nedir, ne demek? Gal ünitesi nasıl hesaplanır?

Gal birimi nedir? Sorusunun yanıtı, meydana gelen depremlerin ardından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bir ivme birime olan 'gal' kelimesi adını İtalyan bilim insanı Galileo Galilei'den almıştır. Peki, gal birimi nedir, ne demek?

Merkez Bankası Açık Bankacılık Sistemi’ni kullanıma açtı

Finansal hizmet kullanıcıları hesaplarını tek bir erişim noktasından yönetebilecek. Altı banka GEÇİT üzerinden hesap hizmeti sağlayıcıları olarak hizmet vermeye başladı.Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER