Ana Sayfa Etiketler Seçim

Etiket: Seçim

İstanbul’un Sürdürülebilir Kalkınması İçin Yapılan İşbirliği ve Çalışmalar

Ekrem İmamoğlu: "Önümüzdeki Seçimi Kazanacağımıza İnanıyoruz" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Yeşil Şehir Eylem Planı tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda İBB Başkanı...

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’yi yeniden inşa edecek

"Aday varsa seçime gidelim" diyerek rest çeken ancak rakip bulamayan Ali Koç, bu sezon transferleri sarı-lacivertli takımın DNA'sına uygun bir şekilde yapma kararı aldı.

Miçotakis Covid-19’a yakalandı

Eski Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Miçotakis, "Seçim öncesi sarılmalar ve öpüşmeler her zaman çok güzeldir ama bazen bunun bir bedeli var. Bugün yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı" dedi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol istifa etti

Seçimlerin ardından muhalefette yaprak dökümü sürüyor. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol görevini bıraktığını duyurdu.

Gelecek ve DEVA Partili isimler CHP’den ayrılıyor

CHP listelerinden seçilen Gelecek Partili 10 ve DEVA Partili 15 isim CHP'den ayrılıyor. Bu isimler cuma günü yapılacak yemin törerinde kendi partilerinin milletvekili olarak kürsüye gelecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, AK Parti Seçim Uyum Merkezi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı öncesi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezde çalışanlara seslenen Erdoğan, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçim için çalışmalara başlanması talimatı verdi.

Yeni Kabine ne vakit açıklanacak?

Cumhurbaşkanı seçim sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'da tüm gözler, yeni kabineye çevrildi. Cuma akşamı kabinenin açıklanması bekleniyor. Bunun öncesinde Beştepe dikkat çeken bir görüşmeye sahne oldu. Ekonomiden sorumlu eski bakan Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazanan yalnızca Türkiye’dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'da halka hitap etti. Erdoğan, 14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin de galibinin 85 milyon vatandaşın olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı, ''Bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Sizlerin güvenine 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız.'' dedi.

Seçim günü alkol satışı yasak mı? ?  YSK açıkladı

28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için seçim takvimi işlerken yasaklar konusu da bir kez daha gündeme geldi. İlk turda olduğu gibi ikinci turda da YSK'nın (Yüksek Seçim Kurulu) belirlediği yasaklar geçerli olacak. Peki, seçim günü alkol satışı yasak mı? Alkol yasağı ne zaman başlayacak, bitecek?

CHP’li Çelik: Sandık sonuç takip sistemimizi güncelledik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sandık sonuç takip sistemi güncellendi. Sistemin yapay zeka teknolojisi ile yenilendiğini söyleyen CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, "Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun, seçim güvenliği ile ilgili gerekli tedbirleri aldık." dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER