Ana Sayfa Etiketler Rusya

Etiket: Rusya

Rusya Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Mahaçkale Havaalanı Olayları: Rusya İçişleri Bakanlığı 60 Gözaltı Açıkladı

İsrail Karşıtları Mahaçkale Havaalanı'nda Gösteri Düzenledi: 60 Kişi Gözaltına Alındı Rusya'ya bağlı Dağıstan'ın Mahaçkale Havaalanı, İsrail'in başkenti Tel Aviv'den gelen bir uçak nedeniyle yaşanan olaylara...

Rusya’dan İtalya’ya gaz akışı durdu

İtalyan enerji şirketi ENI, Rus enerji şirketi Gazprom'dan gaz akışının bugün itibarıyla durduğunu açıkladı. İtalyan enerji şirketi ENI, Rus enerji şirketi Gazprom'dan gaz akışının bugün...

Rusya Savunma Bakanlığı: Bahmut’u denetim altına aldık

Rus paralı asker grubu Wagner, aylardır Ukrayna güçleriyle yoğun çatışmaların yaşandığı Bahmut kentinde tam kontrolü sağladıklarını açıkladı. Rusya Savunma Bakanlığı da kentin kontrol altına alındığını duyurdu. Kiev'den ise iddiaya yalanlama geldi.

Rusya, 500 ABD’linin ülkeye girişini yasakladı

Rusya, aralarında ABD eski Başkanı Barack Obama'nın da olduğu 500 ABD vatandaşının ülkeye girişini yasakladıklarını duyurdu.

CIA’den Ruslara YouTube üzerinden casusluk daveti

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rusya’da askerlere, istihbaratçılara, Rus yönetimi ve ekonomisi ile ilgili bilgi sahibi olanlara teşkilatla temas kurmaları ve casusluk yapmaları çağrısı yaptı.​​​​​​​

Rusya’dan tahıl tehdidi

Buğday, Moskova idaresinin G-7 ülkelerinin Rusya'ya birçok eser ihracatını büsbütün yasaklaması halinde Karadeniz tahıl muahedesinden çekileceğini açıklamasıyla yükseldi.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD, Rusya’ya karşı haçlı seferi ilan etti

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile gerekli temasların dışında neredeyse hiçbir ilişkinin bulunmadığını belirterek, "ABD, Rusya'ya karşı haçlı seferi ilan etti" dedi.

Cumhuriyetçi vekillerden Biden’a Ukrayna daveti: Yardımlara son verin

ABD'de bir grup Cumhuriyetçi milletvekili, Başkan Joe Biden'a Ukrayna'ya sınırsız şekilde yapılan yardımları durdurması çağrısında bulunarak, "Savaşı hızlı şekilde sona erdirmek için tasarlanmış net bir diplomatik stratejiyle bağlantılı olmadıkça, gelecekteki tüm yardım paketlerine inatla karşı çıkacağız." ifadesini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov Türkiye’ye geliyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Bakan Lavrov'un 6-7 Nisan tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun daveti üzerine gerçekleşecek ziyarette, Ukrayna'daki durum, tahıl koridoru anlaşması, Suriye ile normalleşme, enerji ve turizm konularının ele alınacağı belirtildi.

Çin: Rusya ile askeri işbirliğini geliştirmeye hazırız

Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Kıfey, Rusya ile "küresel güvenliğe katkı sağlamak" için askeri alanda birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi. Rusya Devlet Başkanı Putin ile Çin lideri Şi arasındaki görüşmede varılan mutabakatı hatırlatan Kıfey, "Çin ordusu, mutabakatı tam olarak hayata geçirmek için stratejik iletişimi ve eş güdümü güçlendirmeye hazır" dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER