Ana Sayfa Etiketler Para

Etiket: Para

Esenyurt’ta başlık parası cinayeti

İstanbul Esenyurt'ta kardeşlerini evlendirmek istedikleri kızın ailesi başlık parası isteyince, parayı aralarında toplamaya çalışırken anlaşmazlık yaşayan Selami Şirip ile kardeşi Hasan Şirip arasında kavga çıktı. Hasan Şirip, ağabeyi Selami Şirip'i silahla vurarak öldürdü.

Zelzele ve Togg kredisi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon

Diyarbakır merkezli 3 ilde, deprem ve Togg kredisi vaadiyle vatandaşları dolandıranlara yönelik düzenlenen operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Tosuncuğun “Kara kutusu” geliyor

Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu Osman Naim Kaya’nın Türkiye’ye iadesi kabul edildi. "Tosuncuğun kara kutusu" olarak bilinen Kaya birkaç gün içerisinde tarifeli uçakla Türkiye’ye getirilecek. Kaya, “Kara para aklama, vergi kaçırmak, suç örgütü üyesi olmak ve dolandırıcılık” suçlarından aranıyordu.

Rusya’da yuanın işlem hacmi doları geçti

Moskova Borsası bilgilerine nazaran yuan, şubatta birinci kez aylık süreç hacmi açısından doları geçerek Rusya'da en çok süreç gören para ünitesi oldu.

Ağır bakımdaki babasının 10 milyon lirasını hesabına geçirdi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 9 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan müteahhit M.B., oğlu ile yeğenlerinin banka hesaplarından 10 milyon TL'yi çaldığını iddia etti. M.B., suç duyurusunda bulundu.

SVB’nin batışı altın ve gümüşü yükselişe geçirdi, uzun soluklu tahminler beraberinde...

ABD’nin en büyük 16’ncı bankası SVB’nin batışından sonra yükselişe geçen altın ve gümüş için yeni argümanlar ortaya atıldı. Kanadalı madencilik uzmanı Rob McEwen, bir gram altının 2027’de 5 bin dolar olacağını söyledi.

İsviçre’de 4 bankacıya “Putin’in cüzdanına” yardım cezası

Gazprombank'ın Zürih şubesinin 4 eski yöneticisi, "Putin'in cüzdanı" olarak bilinen Roldugin'in bankalara yüksek meblağlar yatırmasına izin verdikleri gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı.

Metin Yüksel yazdı: Doğuş Holding’den ‘Tuzlu’ işlemler

‘’CEP TO CEP’’ olarak görülen süreçte, ‘’oralar buralar benim kime ‘’ne anlayışı, bu örnek olayda bir kere daha ortaya çıkmış, GENEL KONSEYDEN EVVEL borsa yatırımcınsa dahi sorma gereği duyulmamıştır.

Merkez Bankası’ndan bir faiz indirimi daha

Merkez Bankası Para Siyaseti Şurası, siyaset faizini 50 baz puan düşürerek yüzde 8.5'e çekti.

Deprem için toplanan 685 Milyar TL nereye harcandı?

Sarsıntı vergisi olarak bilinen özel irtibat vergisinde yirmi yıllık tahsilat 86 milyar lira, yani 37 milyar dolar, yani bugünkü kıymetle 685 milyar lira...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER