Ana Sayfa Etiketler Oyun

Etiket: Oyun

Nenad Bjelica: Trabzonspor’un geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim

3-1 kaybettikleri Başakşehir karşısında iyi bir mücadele gösterdiklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, "Genç oyuncular fırsatı iyi değerlendirdi, gelecek adına olumlu mesajlar verdi. Genel itibariyle bu kulübün geleceğinin iyiye gittiğini söyleyebilirim" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD’ye yenildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nde, birinci haftanın dördüncü maçında ABD'ye 3-2 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı.

PlayStation Plus Haziran 2023 oyunları belli oldu

PlayStation Plus'ın yenilenen servisine Haziran 2023'te eklenecek oyunlar resmi olarak açıklandı.

Netflix, oyun kesimine giriyor: God of War’un Sanat Direktörü de ortalarına...

Netflix, oyun sektörüne güçlü bir giriş yapabilmek için güncel oyunların yapımında önemli görevler üstlenmiş kişileri bir araya getiriyor. Son olarak God of War'un Sanat Yönetmenliğini yapan Rafael Grassetti Netflix'in oyun stüdyosuna katıldı.

Olcay Çakır Turgut, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda madalya hedefliyor

Milli basketbolcu Olcay Çakır Turgut, "En büyük hedefimiz bu FIBA Kadınlar EuroBasket'te madalya kazanmak ve ayrıca 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılmayı mümkün kılacak bir konumda olmak" dedi.

Real Madrid’in Valencia’ya yenildiği maçta ırkçılık skandalı

İspanya La Liga'nın 35. haftasında Real Madrid, konuk olduğu Valencia'ya 1-0 yenildi. Mücadelenin ikinci yarısında Valencia tribünlerinden bir taraftarı kendisine ırkçı söylemde bulunmakla suçlayan Vinicius Junior, 10 dakika oyunu durdurdu.

Erden Timur GİSP başkanlığına seçildi

NEF İdare Heyeti Lideri Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nun (GİSP) 7. Olağan Genel Konseyi'nde oy birliğiyle lider seçildi. GİSP Lideri Timur, “GİSP, inovatif bahislerle kesimin önüne çıkmaya, tahliller üretmeye ve kesime taraf vermeye devam edecektir.” dedi.

Mobil uygulama pazarı 2026’da 600 milyar doları aşabilir

Taşınabilir uygulamaları pazarı teknolojinin gelişmesine paralel olarak büyümesini aralıksız sürdürüyor. Gelir manasında en büyük kesimlerden biri haline gelen taşınabilir uygulama pazarı, 2022 yılını 451 milyar dolarlık bir gelir ile kapattı.

Savaş Dinçel’in kaleme aldığı “Uçurtmanın Kuyruğu” izleyiciyle buluştu

Savaş Dinçel'in yazdığı, oğlu Barış Dinçel'in yönettiği "Uçurtmanın Kuyruğu" oyunu prömiyer gösteriminde izleyiciyle buluştu.

200‘ü aşkın yeni oyun firması kuruldu, Türkiye’deki aktif oyun şirketi sayısı...

2022'nin birinci yarıyılında Türk oyun teşebbüslerine 333 milyon dolar yatırım yapıldı. Böylece, Türk oyun kesimi Avrupa'da en çok yatırım alan ülke oldu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER