Ana Sayfa Etiketler Örgüt

Etiket: Örgüt

CHP’li Murat Karayalçın: Seçimdeki başarısızlığın nedeni CHP’nin düşük siyaset kapasitesidir

CHP'li Murat Karayalçın, milletvekili seçimlerinde alınan başarısızlığın sebebi olarak CHP örgütlerine yüklenerek, "Meclis seçimindeki başarısızlığın nedeni CHP örgütünde, uzunca bir süreden bu yana, yaşanan düşük siyaset kapasitesidir." dedi.

Adnan Oktar kabahat örgütü operasyonunda yakalanan 9 kuşkulu tutuklandı

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Tosuncuğun “Kara kutusu” geliyor

Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu Osman Naim Kaya’nın Türkiye’ye iadesi kabul edildi. "Tosuncuğun kara kutusu" olarak bilinen Kaya birkaç gün içerisinde tarifeli uçakla Türkiye’ye getirilecek. Kaya, “Kara para aklama, vergi kaçırmak, suç örgütü üyesi olmak ve dolandırıcılık” suçlarından aranıyordu.

İzmir ve Manisa’da “Akbaba” operasyonu: 9 tutuklama

İzmir ve Manisa'da suç örgütüne yönelik "Akbaba" operasyonu düzenlendi. Operasyonda adliyedeki önemli ihale dosyalarını suç örgütüne önceden haber verdikleri öğrenilen aralarında adliyede görevli sulh hukuk satış müdürü ile zabıt katibinin de bulunduğu 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u tutuklandı.

Konya’da hareket hazırlığındaki PKK’lı terörist yakalandı

Konya'da eylem hazırlığındaki PKK/KCK'lı kadın terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Baskında silah ve bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Şanlıurfa’da hareket hazırlığındaki terörist yakalandı

Şanlıurfa'da eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen terör örgütü PKK/KCK mensubu bir terörist yakalandı. Terörist sorgusunda, verdiği eylem talimatını yerine getirmeyen bir örgüt mensubunu öldürerek yakalandığı evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

DHKP/C’li Gülten Matur hakkında iddianame kabul edildi

MİT Başkanlığı ve polisin ortak operasyonuyla İstanbul'da yakalanan DHKP/C'li Gülten Matur hakkında "silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek" suçundan 15 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Sedat Peker’in elebaşı olduğu belirtilen organize suç örgütüne yönelik operasyon: 49...

İstanbul merkezli 5 ilde, Sedat Peker'in elebaşı olduğu belirtilen organize suç örgütüne yönelik operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 63 şüpheliden 49'u yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü...

Terör örgütünden kaçan bir terörist ikna yoluyla teslim oldu

Sakarya'da bir PKK/KCK terör örgütü mensubunun ikna yoluyla teslim olduğu bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılında terör örgütüne katıldığı ve PKK/KCK'nın Kuzey...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER