Ana Sayfa Etiketler Mücadele

Etiket: mücadele

Toprak Razgatlıoğlu, İtalya yarışında zirveyi zorlayacak

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 5. yarışı öncesinde, "İtalya yarışında elimizden geleni yapıp en iyisi için mücadele edeceğiz. En büyük hedef birincilik, bayrağımızı dalgalandırmak" dedi.

Hulusi Akar’dan Millet İttifakı’na: Çakma terörle mücadeleye başladılar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Vatandaşımızın terörle mücadele konusunda son derece kararlı olduğunu 14 Mayıs'ta gördüler. Onun için de şimdi takiyeye, çakma terörle mücadeleye başladılar. Bunu vatandaşlarımız görüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin tarihi bir yol ayrımı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Terör örgütlerinden küresel menfaat odaklarına kadar tüm şer şebekeleri, 14 Mayıs'a kilitlenmiş durumda.'' dedi. Bugün her alanda başarılarıyla destan yazan bir Türkiye olduğunu belirten Erdoğan, ''Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz.'' diye konuştu.

İşten çıkarılan Satera işçileri Cengiz Holding’in kapısına dayandı. İşçiler “Satera’ya sendika...

İstanbul’da sendikalı oldukları için işten çıkarılan ve 8 Mart 2023’ten beri fabrika önünde direnen Satera personelleri Cengiz Holding’in önünde hareket yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Lideri Çelebi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Genel Merkezi'ni ziyaret eden Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayan personellerle buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ziyareti sırasında kadın işçilerle biraraya geldi. Kadınları okullara, fabrikalara sokmayan faşist zihniyetle mücadele ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı, kadınları siyasetin nesnesi olmaktan çıkarıp, öznesi haline getirdiklerini vurguladı.

TRT Genel Müdürü Sobacı: “Türkiye Dünya için şahsiyetli bir mücadele veriyor”

Bu yıl İstanbul’da 6’ncısı düzenlenen TRT World Forum’un açılış konuşmasında TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, “Tahıl krizinde koridor açan, esir mübadelesinde güvence olan,...

İngiltere’de kuş gribi alarmı

İngiltere'de kuş gribi salgınıyla mücadele kapsamında tüm kümes hayvanları ile kafeslerdeki kuşların içeride tutulacağı açıklandı. İngiltere Baş Veteriner Yetkilisi Middlemiss, "Şimdiye kadarki en büyük kuş...

Kanserle mücadelede hedef: İlk hücre

Dünyada her yıl kanser araştırmalarına milyarlarca dolar para harcanıyor. Biliminsanları tedavi teknikleri için çalışmalarını sürdürürken Kolombiya Üniversitesi'nden Azra Raza "yöntem son hücreyi öldürmek değil,...

Meme kanseri belirtileri nelerdir? Meme kanserinden korunma yolları

Meme kanseri kadınlarda karşılaşılan kanserler arasında birinci sırada yer alır ve hemen her yaş grubundan kadını etkileyebilen son derece önemli hastalıklardan biridir.  Toplum sağlığını...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER