Ana Sayfa Etiketler Mısır

Etiket: Mısır

Çinli cep telefonu üreticisi OPPO, Türkiye’den kaçtı, Mısır’a gidiyor

Tuzla’da 12 bin metrekarelik tesisi bulunan OPPO, işler beklendiği üzere gitmeyince 500 kişiyi işten çıkararak üretimi sonlandırdı. Çinli telefon üreticisi Mısır’a fabrika kuruyor.

Fiyatlar uçtu, rota değişti

Yaz tatili planları yapan yerli turistin tercihi Mısır ve Yunanistan oldu. Antalya’da 5 gecelik otel fiyatına Mısır ya da Yunanistan’da 5 günlük uçak dahil cins satın alınabiliyor.

Netflix ve Mısır ortasındaki ”Kleopatra” arbedesi

Dizi platformu Netflix, Kleopatra’nın hayatını anlatan 8 bölümlük bir dizi/belgesel hazırladı. Platform Kleopatra'yı siyahi bir oyuncuya oynattı. Mısır, yazılı bir açıklama yaparak dizinin yayınlanmamasını isteyerek Kleopatra'nın kökenlerinin Makedonya ve Yunanistan'a dayandığını söyledi. Netflix ve Mısır arasındaki ''Kleopatra'' kavgasını NTV Washington temsilcisi Hüseyin Günay aktardı.

Mısır’ın güneyindeki tapınakta 2 bin mumyalanmış koç başı bulundu

Mısır'ın güneyindeki tarihi Abidos kentinde bulunan Firavun 2. Ramses Tapınağı'nda, 2 binin üzerinde mumyalanmış koç başı ile devasa bir yapı ortaya çıkarıldı.

Mısır: Türkiye ile münasebetleri düzeltmek maksadıyla bir istişare süreci başlatılacak

Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd, Türkiye ile Mısır arasındaki ilişkileri yoluna koyma hedefiyle bir istişare süreci başlatılacağını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu: Türkiye ile Mısır ortasındaki bağlantıların gelişmesi her iki tarafın...

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile görüştü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye ile Mısır arasındaki ilişkilerin gelişmesi her iki tarafın yararınadır." açıklamasını yaptı.

Mısır Süveyş Kanalı’ndan geçiş ücretlerine zam yaptı

Mısır, Süveyş Kanalı geçiş ücretlerine Ocak 2023 itibarıyla yüzde 15 zam yaptı. Mısır, Süveyş Kanalı'ndan geçiş ücretlerine zam yaptı. Zammın Ocak 2023'ten itibaren uygulanacağı kaydedildi.Süveyş...

Mısır’da ilk maymun çiçeği vakası

Mısır'da ilk kez bir kişide maymun çiçeği virüsünün tespit edildiği bildirildi. Hastanede karantinaya alınan 42 yaşındaki hastanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.MAYMUN ÇİÇEĞİNDE 21...

AB, Türkiye-Mısır diyaloğunu memnuniyetle karşıladı

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile Mısır arasındaki diyaloğu memnuniyetle karşıladığını bildirdi. AB Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, Michel, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefonda görüştü....

Doğu Akdeniz’de olası Türkiye-Mısır ittifakı iki ülke için yeni kapılar açabilir

BAU Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Cihat Yaycı, "Türkiye ile Mısır, aralarında geliştirecekleri iyi ilişki ve iş birliği sayesinde Doğu Akdeniz ve dünya...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER