Ana Sayfa Etiketler Millet

Etiket: Millet

Yeni bakanlardan ilk mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni üyelerinden yeni görevleri için teşekkür paylaşımları geldi.

28. Dönem milletvekilleri TBMM Genel Kurulu’nda yemin etti

28. Dönem milletvekillerinin yemin törenleri Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'ndaki gerçekleştirildi.

Binali Yıldırım’dan kabinden geç çıkan eşine “karar veremedin mi” esprisi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile İstanbul'da oyunu kullandı. Yıldırım, oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması kahkahaya neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TRT’deki propaganda konuşması yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'deki propaganda konuşmasında, "Hiç kimse milletimizin herhangi bir ferdine kökeninden, inancından, mezhebinden, meşrebinden olduğu gibi siyasi tercihinden dolayı da hakaret edemez. Kendi milletine hakaret üzerine kurulu böyle bir siyaset dilini reddediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT’deki propaganda konuşmasında hangi iletileri verdi?

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'deki propaganda konuşmasında,  Pazar günü bir kez daha sandık başına gidileceğini hatırlatarak, "Bu defa sadece iki aday arasında tercih yapacaksınız. Hem katılım hem de destek bakımından rekor oranlarla Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya ilan edeceğimiz bir seçim yaşayacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun TRT’deki propaganda konuşması

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,TRT'deki propaganda konuşmasında, 14 Mayıs'ın geride kaldığını, milletin seçimini yaptığını ve sandıkta Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa kaldığını belirterek, "O parti bu parti yok. Artık sandıkta birbirine taban tabana zıt, iki farklı anlayış var" dedi. CHP lideri, Erdoğan'a seslenerek, "Gel, çekinme, ikimiz de er meydanına çıkalım. Devletin televizyonu TRT'de senin istediğin gazetecilerin sorularını yanıtlayalım" çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 Mayıs’a çok farklı uyanacağız

Seçimlerin 2. tura kalmasıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "12 günü iyi değerlendireceğiz asla rehavete katılmayacağız." dedi. Bu sürede miting düşünmediğini ancak deprem bölgesinde miting benzeri toplantılar yapabileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı, "29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız." mesajını da verdi.

6’lı masadan seçim güvenliği toplantısı: 561 bin 977 görevli ve gönüllü...

Millet İttifakı'nı oluşturan 6 siyasi partinin genel başkanları, 192 bin 229 sandık için 561 bin 977 görevli ve gönüllü ile seçimlere hazır olduklarını açıkladı.

SON DAKİKA HABERİ: Millet İttifakı’ndan sandık güvenliği açıklaması

SON DAKİKA HABERİ: 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçime kısa bir süre kala Millet İttifakı liderleri bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'nde 2 saat süren toplantının ardından "Milletimiz müsterih olsun" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, sandık güvenliğine vurgu yapıarak, "Hiçbir sandık boşta bırakılmayacak, seçim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokrasi geleneğine gölge düşürülmeksizin sonuçlanacaktır." denildi.

Pervin Buldan Mersin mitinginde Kılıçdaroğlu’na oy istedi

HDP'nin geleneğini Yeşil Sol Partisi'nde sürdürüldüğünü ifade eden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Kılıçdaroğlu'da oy talep etti.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER