Ana Sayfa Etiketler Kızı

Etiket: Kızı

Dereye düşen kızını kurtarmak isterken ikisi de boğuldu

Bursa'da fotoğraf çekmek isterken dengesini kaybedip dereye düşen kadın ile onu kurtarmak için suya atlayan baba hayatını kaybetti.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar davasında “saygın tutum” indirimi

Bartın'da bir anne, çalıştığı restoranın mutfağında 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan İsa Temür'e "saygın" tutum indirimiyle 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesine tepki gösterdi. Anne, tehdit edildiklerini söyleyerek, "Benim ve kızımın can güvenliği yok." dedi.

‘Deprem oluyor’ diyerek uyandı, ikinci kattan atlayıp öldü

Hatay'da Kahramanmaraş merkezli depremden çok etkilenen bir kadın, uykusundan 'Deprem oluyor' diyerek kalktı. Paniğe kapılan kadın, ikinci kattan atlaması sonucu hayatını kaybetti.

Enkazdan sağ çıkan 10 yaşındaki Kutsal günlerdir kayıp

Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş'tan ailesi, 19 gündür haber alamıyor. Kızının ardından kendisi de enkazdan sağ kurtarılan Abdullah Aktaş, hastane, adliye, bakanlık, başvurmadığı yer kalmadığını; ancak kızına ulaşamadığını söyledi.

Sarsıntı ailesini kaybeden adam kayıtlara meyyit olarak geçti

Hatay’da ailesinin yanına giden eşiyle 22 aylık kız bebeğini depremde kaybeden Furkan Uçar, deprem anında Antalya’da olmasına karşın ölü olarak kayıtlara geçti. e-Devlet’ine giremeyen Uçar, çağrı merkezini aradığında ise “Vefat dolayısıyla aktivasyonunuz sonlandırılmıştır” yanıtını aldı.

Eşi yanında can veren kadın o anları anlattı: Kızım da, ben de ölmek istedik

Malatya'da kızıyla birlikte enkaz altında kalan ve 5,5 saat sonra kurtarılan 2 çocuk annesi Gülay Duran, eşini kaybetti. Eşinin yanında vefat ettiğini dile getiren Duran, "Eşime seslendim, eli elimin içindeydi, baktım ses ve nefesi yok" dedi.

3 yaşındaki kızını döverek öldüren anneye indirimle müebbet

Ankara'da, kızı Elif Lülecioğlu'nu (3) terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Şerife Lülecioğlu (36), takdiri indirim uygulanarak müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Zeytinburnu’nda 2 yaşındaki çocuğu kreşte dayak olayında çalışanlara mahpus istemi

Zeytinburnu'nda özel kreşte 23 aylık çocuğun dövülmesine ilişkin olayda soruşturma tamamlandı. 2 çalışana 1 yıldan 4 yıl 6 aya kadar hapis talep edildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’dan kızıyla yeni fotoğraflar

Geçtiğimiz hafta ilk kez kızıyla kameralar karşısına geçen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'dan yeni fotoğraflar geldi. Baba-kız asker, bilim insanları ve halkla birlikte poz...

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ilk defa kızıyla görüntülendi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip ederken ilk kez kızı ile kameraların karşısına çıktı.Haber Mozaik
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER