Ana Sayfa Etiketler Kılıçdaroğlu

Etiket: Kılıçdaroğlu

İletişim Başkanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalanları paylaştı

İletişim Başkanlığı, katıldığı bir yayında açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanlarını kanıtlarıyla birlikte çürüttü.

‘Yabancılar çökertiyor, yerliler spekülasyonu bozuyor’

Sabah Gazetesi Muharriri Dilek Güngör, seçimin ikinci çeşide kalmasıyla borsada yaşananları kaleme aldı. Yabancıların borsayı çökertmeye oynadığını yazan Güngör "Onlar ziyanına pay satıyor. Yerli aracı kurumlar ise pay alarak bu spekülatif hareketi bozmaya çalışıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu: 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılımcılara hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Bu güzel ülkemizde hep beraber huzur içinde yaşamak için benim size bir sözüm var. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Herkesi kucaklayacağım." dedi.

Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçeli, "Son günlerde 14 Mayıs'ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları iş başındadır." dedi.

Kılıçdaroğlu: Fındık fiyatı 4 dolar eşittir Türk lirası olacak

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, alın teri dökenin emeğinin karşılığını son kuruşuna kadar alacağı sözünü verdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Daha önce söyledim, yine söylüyorum, fındık hangi dönem olursa olsun, ne olursa olsun, karşılığı 4 dolar eşittir Türk lirası olacak." dedi.

Kılıçdaroğlu: 4 dolar eşittir Türk lirası olacak

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, alın teri dökenin emeğinin karşılığını son kuruşuna kadar alacağı sözünü verdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Daha önce söyledim, yine söylüyorum, fındık hangi dönem olursa olsun, ne olursa olsun, karşılığı 4 dolar eşittir Türk lirası olacak." dedi.

Kılıçdaroğlu: HDP ile pazarlık yapmadım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile bir pazarlık yapmadığını, bunun "seçmenin kafasını karıştırmak için" ortaya atıldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'na kuracakları Uzay ve Havacılık Merkezi için işaret ettiği Eren ve Fatih Özmen'in CIA ile işbirliği yaptığı iddialarına ise "Bunlar ticari şirket, bugün MİT dünyanın pek çok ülkesinden alet edevat almıyor mu? Biz şimdi o şirketleri mi suçlayacağız" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu’ndan “300 milyar dolarlık yatırım” açıklaması

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "300 milyar dolarlık yatırım" vaadiyle ilgili konuştu. 300 milyar doların beş yıl içinde Türkiye'ye geleceğini ve yatırım alanlarının belirlendiği dile getiren Kılıçdaroğlu, "Temiz para gelecek. Öyle uyuşturucu baronlarının paraları değil" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Adıyaman’da “14 Mayıs” bildirisi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman ziyaretinde seçimi kazanmaları durumunda depremzedelere konutların ücretsiz verileceğini bir kez daha söyledi. Kılıçdaroğlu, "Size söz veriyorum, her evi, her dükkanı yeniden yapacağız ve bir kuruş almadan size teslim edeceğiz." dedi. Öğretmen adaylarına 100 bin atama sözü de veren Kılıçdaroğlu, emeklilerin bayram ikramiyesini de asgari ücret seviyesine yükseltecekleri vaadini bir kez daha yineledi. 14 Konuşmasında 14 Mayıs mesajı da veren CHP lideri, "Sakın, 'sandığa gitmiyorum' demeyin. Sandığa gidin." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Adıyaman ziyaretini tamamladı

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da temaslarda bulundu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER