Ana Sayfa Etiketler Kaza

Etiket: Kaza

Hindistan’da tren faciası: Meyyit sayısı 207’ye yükseldi

Hindistan'ın Orissa eyaletinde raydan çıkan bir yolcu treni yük treniyle çarpıştı. Kazada, ölü sayısı 207'ye yükselirken, 900'den fazla kişi de yaralandı.

İstanbul’da otomobil emniyet şeridindeki minibüse çarptı: 1 meyyit, 2 yaralı

Ümraniye'de, TEM Otoyolu’nda makas attığı iddia edilen otomobil kontrolden çıkarak önce bariyerlere vurdu, ardından takla atarak emniyet şeridinde park halinde bulunan minibüse çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, minibüste bulunan 2 kişi yaralandı.

Araba sulama kanalına uçtu: 1 meyyit,1 yaralı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil sulama kanalına uçtu. İtfaiye ekiplerinin araç içinden çıkardığı yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti.  Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ise otomobilin şarampole devrilmesi sonucu bir çocuk yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Samsun’da alkollü şoför dehşet saçtı: 1’i çocuk 4 meyyit, 2 yaralı

Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen sürücü dehşet saçtı. Sürücünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.

Zeytinburnu’nda 5 araç birbirine girdi

Zeytinburnu'nda seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde giden 4 otomobile çarptı. Otomobillerde 1 Mayıs görevine giden polis memurlarının olduğu öğrenildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Şişli’de makas atan şoför zincirleme kazaya yol açtı: 8 yaralı

İstanbul Şişli'de 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kazaya otomobiliyle makas atarak ilerleyen bir sürücünün neden olduğu iddia edildi.

Air France ve Airbus’a 228 kişinin öldüğü uçak kazası davasında beraat

Fransız havayolu şirketi Air France ve uçak üreticisi Airbus, 2009'da Atlas Okyanusu üzerinde meydana gelen ve 228 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili Fransa’nın başkenti Paris'te görülen davada “kasıtsız adam öldürme” suçlamalarından beraat etti.

ABD’de tehlikeli husus taşıyan bir tren daha raydan çıktı

ABD'nin Maine eyaletinde tehlikeli madde taşıyan bir tren raydan çıktı. Tedbir amaçlı çevre sakinlerine güvenli alanda bulunmaları tavsiye edilmişti.

Gümüşhane’de personel servisi takla attı: 1 meyyit, 7 yaralı

Gümüşhane'de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü takla attı. Kazada 1 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.

Antalya’da zerzevat meyve yüklü TIR devrildi

Antalya'da bir süpermarket deposundan İzmir'e götürülmek üzere sebze ve meyve yüklenen TIR, refüje çarpıp devrildi. TIR şoförü Özgür Duman kazayı yara almadan atlatırken, dorsedeki sebze ve meyveler yola saçıldı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER