Ana Sayfa Etiketler İsviçre

Etiket: İsviçre

İsviçre Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

İsviçre Temsilciler Meclisi, Ukrayna için 5,5 milyar dolarlık yardımı reddetti

İsviçre Temsilciler Meclisi, Ukrayna'ya destek için 5 milyar İsviçre frangı (5,5 milyar dolar) tutarındaki yardım paketini reddetti.

Güzin Poffet ve Edgar Poffet aşkı ilaç sektöründe ihracatın öncüsü oldu

Türk ilaç bölümü, İstanbul’da ‘Güzin anne’sini ebediyete uğurladı.Güzin Poffet, 1950’lerde İsviçre’de eczacılık eğitimi sırasında sınıf arkadaşı Edgar Poffet’a aşık oldu. Kısa mühlet sonra Edgar evlenme teklif etti lakin, “Babam müsaade vermezse asla” karşılığını aldı.Bekledikleri müsaade beş yıl sonra geldi.

İsviçreli aktivistler kendilerini yola yapıştırdı

İsviçre'de iklim değişikliği ve küresel ısınmaya dikkat çekmek isteyen aktivistler kendilerini otoyola yapıştırdı. Eylemcilerin protestosu nedeniyle kış turizminin merkezi Alpler'e giden ana yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

İsviçre’de 4 bankacıya “Putin’in cüzdanına” yardım cezası

Gazprombank'ın Zürih şubesinin 4 eski yöneticisi, "Putin'in cüzdanı" olarak bilinen Roldugin'in bankalara yüksek meblağlar yatırmasına izin verdikleri gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı.

Zamlardan kaçan Türkler, ‘enflasyon ilticası’ talep etti!

Türkiye’den çeşitli yollarla İsviçre’ye giden ve 'fiyat artışlarını münasebet gösterenlere' iltica hakkı verilmeye başlandı.

İsviçre Bankası Credit Suisse artık Arapların oldu

Katar’ın varlık fonu Katar Yatırım Otoritesi, İsviçre Bankası Credit Suisse'deki hissesini artırarak bankanın Suudi Varlık Fonu'ndan sonraki ikinci büyük hissedarı oldu.

İsviçre’de buzulların erimesine karşı 3 milyar franklık tedbir paketi

İsviçre'de iklim değişikliği ve sıcak hava dalgaları nedeniyle buzulların erimesinin ardından hükümet, 3,2 milyar İsviçre frangı (59 milyar 542 milyon TL'lik) tedbir paketi hazırladı. Swissinfo.ch...

İsviçre’den “Yüzyılın Projesi”: Nükleer atıklar Almanya sınırının yakınına gömülecek

İsviçreli yetkililer, ülkenin radyoaktif atıklarını gömmek için Almanya sınırına oldukça yakın bir alanı tercih etti.Ülkenin radyoaktif atıklarını işlemekten sorumlu kuruluşu olan Ulusal Radyoaktif Atık...

İsviçreli tenisçi Federer Fransa Açık’tan çekildi

İsviçreli tenisçi Roger Federer, vücudunu daha fazla yormamak adına dördüncü tura yükseldiği Fransa Açık'tan (Roland Garros) çekildiğini duyurdu. Erkeklerde 8 numaralı seribaşı Roger Federer, sosyal medya...

Libya’da yeni yönetim, rüşvet iddialarına ilişkin incelemenin açıklanmasını istiyor

Libya'daki yeni yönetim, Birleşmiş Milletler (BM) uzmanlarından oluşan komiteden, Libya Siyasi Diyalog Forumu seçimlerindeki "rüşvet iddialarına" yönelik soruşturma sonuçlarını hızlı bir şekilde açıklamasını istedi. Fransız...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER