Ana Sayfa Etiketler İnsan

Etiket: İnsan

Süleyman Soylu, Türkiye’deki Suriyeli sayısını açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de 10 milyon Suriyeli olduğu iddiasına yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de 3 milyon 381 bin 429 geçici korumada Suriyeli var" dedi.

BM: 2015-2021 ortasında 3 milyon 100 bin kişi cinayetlere kurban gitti

Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC) Başkanı Ghada Fathi Waly, dünya genelinde adalet sisteminin işleyişinde sorunlar yaşandığını belirtti. Waly, 2015-2021 arasında tahminen 3 milyon 100 bin insanın cinayetler nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

Dünyanın en zengin insanlarından Bülent Eczacıbaşı, başarı reçetesini açıkladı

1,9 milyar dolar net servet ile dünyanın en varlıklı insanları ortasında bulunan Eczacıbaşı Holding'in İdare Şurası Lideri Bülent Eczacıbaşı, hem gündelik hem de kurumsal hayatta başarılı olmanın sırlarını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan F-16 açıklaması: Onay sürecine hakikat gidiyoruz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin, "Onay sürecine doğru gidiyoruz. Finlandiya'nın üyeliği onaylandıktan sonra süreç daha da hızlandı" açıklamasında bulundu.

Tabiat fotoğrafçısı Süha Derbent’in “Harmoni” standı açıldı

İskandinavya'dan Madagaskar'a, Sri Lanka'dan Kanada'ya, 80'den fazla ülkeye giden, doğa fotoğrafçısı Süha Derbent'in "Harmoni" adlı sergisi sanatseverlerle buluştu.

Thomas Bangalter’den “Daft Punk” açıklaması

28 yıllık birlikteliklerini sonlandırarak hayranlarını üzen Fransız elektronik müzik efsanesi Daft Punk'tan Thomas Bangalter, grubun dağılmasıyla ilgili konuştu.

İki erkek fareden yavru üretildi

Japon bilim insanları, iki erkek fareden yavru üretmeyi başardı. Farelerin genetiğini değiştiren araştırmacılar, deri hücrelerini yumurtaya dönüştürdü. Bilim insanları tekniği insanlarda da kullanmayı hedeflediklerini açıkladı.

Yapay zeka ile birinci kere Covid-19 ilacı geliştirildi

Yapay zeka ile tasarlanmış ilk Covid-19 ilacının klinik denemeleri başladı. İlacın klinik denemeler öncesi çalışmalarda akciğerlerdeki viral yükü ve iltihabı "önemli ölçüde azalttığının" saptandığı bildirdi.

Prof. Dr. Naci Görür’den zelzele uyarısı: “3 bölgeye dikkat”

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de 7.0'ın üzerindeki bir büyüklükte olmasını beklediği deprem bölgelerini açıkladı. İstanbul depremi için ise "hazırlıklı olmalıyız" mesajını verdi.

Kılıçdaroğlu’ndan iktidara sarsıntı konutu reaksiyonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara deprem konutları üzerinden eleştiriler yöneltti. Kılıçdaroğlu, "Deprem bölgelerinde 100 milyon ton moloz varken, onlar konut pazarlama işine giriştiler. Çünkü tek dertleri seçim." diye konuştu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER