Ana Sayfa Etiketler Hava

Etiket: Hava

Uzaylılar var mı? NASA’dan UFO’larla ilgili açıklama

ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren NASA toplantısı sona erdi. Tarihinde ilk kez halka açık yapılan toplantının ardından yapılan açıklamada, çalışmalarda henüz insanüstü bir zekanın ürünü veya dünya dışında bir hayatın varlığının kanıtı sayılabilecek bir şey bulunamadığı vurgulandı. NASA, dünya genelinde sıkça karşılaşılan ancak henüz tam olarak çözemediği uçan metal kürelerin görüntülerini de paylaştı.

NASA’dan UFO’larla ilgili tarihi toplantı: Manzaralar paylaşıldı

ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren halka açık NASA toplantısı sona erdi. Tarihinde ilk kez hakla açık yapılan toplantının ardından NASA, tanımlanamayan uçan nesnelerin görüntülerini paylaşarak UFO'ların varlığını kabul etmemiz gerektiğini söyledi.

Ukrayna: Rusya Kiev’e hava saldırısı düzenledi

Ukrayna, Rusya'nın bu sabah saatlerinde başkent Kiev'e hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

İsrail Halep Havalimanı’nı vurdu

İsrail, Suriye'ye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda Halep Havalimanı'nın vurularak hizmet dışı kaldığı iddia edildi.

Uçakta doğum heyecanı, doğumu kabin vazifelileri yaptırdı

Özbekistan Havayolları'na ait Taşkent-İstanbul seferini yapan uçakra Kırgızistan uyruklu yolcu doğum yaptı. Kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda bir erkek çocuk dünyaya geldi.

İngiliz ve Alman jetlerinden Rus savaş uçaklarına engelleme

Finlandiya Körfezi ve Baltık Denizi üzerinde uçan iki Rus savaş uçağı ve bir casus uçağı, İngiliz ve Alman jetleri tarafından engellendi. NATO sınırının doğu kanadını korumak için birlikte çalışan iki ülkenin uçakları, 15 Mart'ta da Estonya hava sahasına yaklaşan 2 Rus uçağını engellemişti.

TEKNOFEST nedir? 2023 TEKNOFEST ne vakit ve nerede yapılacak?

TEKNOFEST nedir, ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı, teknoloji meraklıları tarafından sorgulanmaya başladı. Havacılık ve Uzay Festivali'ne yani TEKNOFEST'e yaş ya da meslek grubu ayrımı olmaksızın herkes ücretsiz şekilde ziyaretçi olarak katılabiliyor. Peki, TEKNOFEST nedir? 2023 TEKNOFEST ne zaman ve nerede yapılacak?

ABD’den Ukrayna’ya 2,6 milyar dolarlık yeni askeri yardım

ABD yönetimi, 500 milyon dolarlık kısmı Amerikan ordusunun envanterinden, 2 milyar 100 milyon dolarlık kısmı Ukrayna Güvenlik İnisiyatifinden (USAI) karşılanmak üzere Ukrayna’ya toplam 2 milyar 600 milyon dolarlık askeri yardım yapacağını açıkladı.

ABD-Rusya tansiyonu Baltık Denizi’ne taşındı

Karadeniz'de Rus savaş uçağının "önleme yaptığı" ABD'ye ait İHA'nın düşmesi sonucu iki ülke arasında yaşanan gerilim Baltık Denizi'ne sıçradı. ABD bombardıman uçaklarının sınır ihlalini önlemek üzere Rus savaş uçağı havalandı. Rusya'dan yapılan açıklamada, "Uçak, yabancı savaş uçaklarının devlet sınırından uzaklaşmasının ardından hava üssüne döndü" denildi.

Tartışmalı emeklilik ıslahatı | Fransa’da yarın hayat duracak

Fransa'da tartışmalı emeklilik reformuna karşı düzenlenen kitlesel grevlere yarın bir yenisi daha eklenecek. Ülkede ulaşım, enerji, sağlık ve eğitim başta olmak üzere sektörlerin tamamına yakınının greve katılacak olması nedeniyle hayat durma noktasına gelecek.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER