Ana Sayfa Etiketler Hatay

Etiket: Hatay

Hatay Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Volkan Demirel: Tek istediğim Hatay’ın ve Hatayspor’un ayağa kalkması

AA Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Haziran'da sahibini bulacak UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, teknik direktör Volkan Demirel'in de katıldığı davette sergilendi. Beşiktaş'ın sahası Dolmabahçe'de düzenlenen etkinlikte basın mensuplarının sorularını ...

Bakan Kurum: 8 vilayetimizde hasar tespit çalışmaları tamamlanmış durumda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis, Osmaniye, Elazığ, Hatay ve Diyarbakır'da hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Defne’de sahra hastanesi ziyareti | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir yıl içinde 319...

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da incelemelerde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Defne'de sahra hastanesini ziyareti sonrası açıklama yaptı. Artık yeni binaları inşa etme safhasına gelindiğini belirten Erdoğan, "Bir yıl içinde konut ve köy evi olarak 319 bin haneyi inşa edeceğiz" dedi.

Hatay’da su sıkıntısı devam ediyor mu? Bakan Soylu’dan açıklama

İçişleri Bakanı Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 45 bin 968'e yükseldiğini, bunların içerisinde 4 bin 267 Suriyeli'nin olduğunu söyledi. Bakan Soylu, Hatay'da su sıkıntısı yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, yalnızca bugün depremzedelere Hatay'da 1 milyon 200 bin ambalajlı su ulaştırıldığını bildirdi.

MSÜ zelzele bölgesi imtihan yerleri 2023: Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’da...

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) başvuruları 9 Şubat'ta tamamlanmıştı. Meydana gelen depremler nedeniyle MSÜ başvurularını yapamayan adaylar için geç başvuru işlemleri erişime açıldı. Öte yandan ÖSYM yaptığı açıklama sonrasında, deprem bölgesinde yer alan Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da oturan adayların sınava girecekleri illeri açıkladı. Peki, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da oturanlar MSÜ sınavına nerede girecek?

Hatay’da arka arda sarsıntılar: 6 can kaybı, 294 yaralı

AFAD, saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. 6,4'lük deprem sonrası en büyüğü 5,8 olan 32 artçı sarsıntı kaydedildi. Deprem sonucu kentteki bazı hasarlı binalar yıkıldı. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 18'i ağır 294 kişi yaralandı.

Hatay’da arka arda sarsıntılar: 4 can kaybı, 294 yaralı

AFAD, saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. 6,4'lük deprem sonrası en büyüğü 5,8 olan 32 artçı sarsıntı kaydedildi. Deprem sonucu kentteki bazı hasarlı binalar yıkıldı. Depremde 4 kişi hayatını kaybetti, 18'i ağır 294 kişi yaralandı.

SON DAKİKA HABERİ: Hatay’da arka arda 6,4 ve 5,8’lik sarsıntılar

AFAD, saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremden 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depremde yaralanan 8 kişinin tedavi altına alındığını açıklandı. Oktay, vatandaşlara hasarlı binalardan uzak durmaları uyarısında bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Lideri Lütfü Savaş “istifa” haberlerini yalanladı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, istifa ettiği yönünde sosyal medyada çıkan haberleri yalanladı. Savaş, "Bu serhat şehrinde en son gidecek insan benim. Burayı ayağa kaldırmadan ne görevimizden ayrılırız ne de Hatay’ı terk ederiz" dedi.

THY’nin Hatay Havalimanı’ndan uçuşları tekrar başladı

Türk Hava Yolları (THY), onarımı tamamlanan Hatay Havalimanı'ndan uçuşlarının yeniden başladığını duyurdu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER