Ana Sayfa Etiketler Hastane

Etiket: Hastane

Hemşire Saliha Tuncel’in kuşkulu mevti: Hastane müdürü tutuklandı

Aksaray'da hemşire Saliha Tuncel'in rezidansın 7. katındaki balkondan düşerek ölmesiyle ilgili gözaltına alınan hastane müdürü tutuklandı, gözaltına alınan Tuncel'in sevgilisi doktor Halil İbrahim A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İngiltere hastanelerinde cinsel atak raporu: 6 bin 500’den fazla olay yaşandı

İngiltere'de bir kadın hakları örgütü hastanelerde yaşanan cinsel saldırı verilerini paylaştı. Resmi rakamlara dayanan verilerde 2019'dan fazla ülke hastanelerinde 6 bin 500'den fazla cinsel saldırı yaşandığı ortaya çıktı. Raporlara giren suç duyurusu sayısı ise 265'te kaldı.

Eski İtalya Başbakanı Berlusconi ağır bakımdan çıktı

Akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastanede tedavisi süren eski İtalya Başbakanı ve merkez sağ Forza Italia (FI) Partisi'nin Başkanı Silvio Berlusconi'nin yoğun bakımdan çıkarıldığı ancak bir süre daha durumunun izlenmesi için hastanede kalacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi sıhhat alanında cazibe merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık alanında yabancıların Türkiye'ye olan ilgisinin arttığını söyledi. Erdoğan, "Türkiye'yi sağlık alanında sadece kendi vatandaşlarına hizmet etmekle kalmayıp küresel bir cazibe merkezi haline dönüştürmekte kararlıyız." dedi.

İtalya’nın eski başbakanı Berlusconi bir kere daha hastaneye kaldırıldı

İtalya'nın eski başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi'nin lideri Silvio Berlusconi, bir hafta aradan sonra tekrar hastaneye kaldırıldı.

Depremzede baba kayıp oğlunu arıyor

Deprem sonrası birçok kişi yakınlarına ulaşamadı. Onlardan biri de Uğur Alsan. Ailesiyle Adıyaman'da enkaz altında kalan Alsan'ın hamile eşi ve bir çocuğu hayatını kaybetti. 3 yaşındaki oğlu Furkan Alp'ten ise hala haber yok. Acılı baba, oğlundan gelecek bir haberi bekliyor.

Almanya’da fiyat artış talebi: Hastane çalışanları iş bıraktı

Almanya'da hastanelerdeki kamu çalışanları ücretlerinin artırılması talebiyle 2 günlük grev başlattı.

Hastalar vefata mi terk edildi? Bakanlık soruşturma başlattı

Hatay'da deprem sırasında biri bebek 14 hastanın bir özel hastanenin yoğun bakımında terk edildiği iddiası üzerine Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Zelzele sonrası kayıp olarak aranan Masal bebek bulundu

Hatay’da depremi yaşayan Nergis ve Cumali Bakkaylı çiftinin 7 ay önce erken doğumla 6,5 aylık dünyaya gelen bebekleri Masal, kayıp olarak aranırken, tedavi gördüğü hastanenin hasar görmesi nedeniyle önce Mersin’e ardından Konya’daki hastaneye sevk edildiği ortaya çıktı. Masal bebeği arayan aileye, hastane personeli ulaştı.

Kızılay: Kan bağışlarının hastanelere satılması iftiradır

Devlet hastanelerinin kan ve kan ürünlerini Kızılay’dan ihaleyle aldığı ve kan ürünlerinin satıldığı iddialarına ilişkin Kızılay’dan açıklama geldi. Açıklamada, “Kızılay’ın topladığı kan bağışlarını hastanelere sattığı gibi bir yaklaşım sadece ve sadece iftiradan ve kötülükten ibarettir." dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER