Ana Sayfa Etiketler Fon

Etiket: Fon

Afet Yine İmar Fonu kuruldu

Afet Yeniden İmar Fonu Kurulmasına ilişkin yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Fon, deprem, sel, yangın, heyelan gibi her türlü doğal afetten zarar gören ve "afet bölgesi" ilan edilen alanlarda imar, altyapı ve üstyapı çalışmaları için mali kaynağı yönetecek. Fonun mali verileri 3'er aylık dönemlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Meclis’e sunuldu: İşte Afet Yeniden İmar Fonu’nun ayrıntıları

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Afet Yine İmar Fonunun Kurulması ile Kamu Finansmanı ve Borç İdaresinin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Afet Tekrar İmar Fonu kuruluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta "Afet Yeniden İmar Fonu" kurulacağını açıklamıştı. Konuya ilişkin kanun teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Fon, her türlü doğal afetten zarar gören ve "afet bölgesi" ilan edilen alanlarda imar, altyapı ve üstyapı çalışmaları için kaynağı yönetecek. Fonun mali verileri, üçer aylık dönemlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

SPK açıkladı: O işlemler durduruldu

Sermaye Piyasası Konseyi (SPK), Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu (TEFAS) süreçleri ile Kişisel Emeklilik Fon Alım Satım Platformu (BEFAS) süreçlerinin durdurulduğunu duyurdu.

SPK’dan fonlara ilişkin önemli düzenleme!

Sermaye Piyasası Şurası (SPK) düzenlemesiyle 'Para Piyasası' ve 'Kısa Vadeli' unvanlı fonlar, fon toplam bedellerinin yüzde 25’i kadar hisse senedi aksi repo kontratlarına artık kalıcı biçimde taraf olabilecek.

SPK’dan fonlara ilişkin önemli düzenşleme!

Sermaye Piyasası Heyeti (SPK) düzenlemesiyle 'Para Piyasası' ve 'Kısa Vadeli' unvanlı fonlar, fon toplam bedellerinin yüzde 25’i kadar hisse senedi zıt repo mukavelelerine artık kalıcı halde taraf olabilecek.

ABD Hazine Bakanı Yellen’dan gelecekteki salgınlara karşı fon kurulması çağrısı

Yellen, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, yeni finansal aracı fonun, küresel finansman açıklarının giderilmesine yardımcı olacağını aktardı. Mevcut araçlar olduğunu belirten Yellen,...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER