Ana Sayfa Etiketler Eylem

Etiket: Eylem

Siirt’te 15 günlük “eylem” yasağı

Siirt Valiliği, kent genelinde her türlü toplantı, yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişini yasakladı. Söz konusu yasaklar 31 Mart’tan itibaren 15 gün süreyle geçerli olacak.

Konya’da hareket hazırlığındaki PKK’lı terörist yakalandı

Konya'da eylem hazırlığındaki PKK/KCK'lı kadın terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Baskında silah ve bomba yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Türkiye’ye yönelik atak uyarısı | İçişleri: İsmi geçenler gözaltına alındı, aksiyon...

ABD, Fransa ve Almanya'nın Türkiye'ye yönelik terör saldırısı uyarısına ilişkin İçişleri Bakanlığı'dan açıklama geldi. Açıklamada, söz konusu saldırı uyarısının ardından başlatılan soruşturmada bazı şüpheli kişilerin gözaltına alındığı belirtildi.

Kur’an-ı Kerim provokasyonunun ardında İsveçli gazeteci tezi: Paludan’dan ‘Benim fikrim değildi’...

İsveç'teki Kur'an provokasyonunun asıl hedefinin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu ortaya çıktı. İsveç basını, bir gazetecinin Rasmus Paludan'ın eyleminin parasını ödediği ve Türk bayrağı yakmasını önerdiğini yazdı. Gazeteci Chang Frick, provokasyon için Paludan'la iletişime geçtiğini ama Kur'an yerine Türk bayrağı yakılmasını tavsiye ettiğini söyledi.

İsveç Başbakanından Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına ait açıklama

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan’ın Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasının ardından yaptığı açıklamada, “Birçokları için kutsal olan kitapları yakmak son derece saygısız bir davranıştır.” ifadesini kullandı.

‘Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi’ ile ilgili genelge yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi (2023-2030) ve I. Aşama Eylem Planı (2023-2025)" ile ilgili genelge yayımladı.

İsveç’teki skandal şova ait soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı, İsveç'teki terör örgütü PKK gösterisiyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Başsavcılık, skandal gösteriye ilişkin soruşturma başlattı.

İran’da protestocular yeniden sokak ve caddelere çıktı

İran'da, Mahsa Amini'nin polis gözetimindeyken hayatını kaybetmesi üzerine 17 Eylül'de başlayan ve bir süredir akşamları pencere ve balkonlardan yönetim karşıtı sloganlar atmak şeklinde devam...

Çin’de iPhone fabrikasında Covid-19 protestosu

Çin’in Zhengzhou kentindeki Foxconn şirketinin iPhone fabrikasında çalışan işçiler, Covid-19 tedbirlerini protesto edip, polislerle çatıştı.Deşifre Haber

Brezilya’da Bolsonaro yanlıları darbe çağrısıyla protesto yaptı

Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro destekçisi binlerce kişi, ülkenin çeşitli şehirlerinde 30 Ekim'deki seçimleri kazanan Lula da Silva'ya karşı ordudan müdahale talebiyle gösteriler düzenledi.Haber...
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER