Ana Sayfa Etiketler Eser

Etiket: Eser

Memleketler arası Manisiz Müzik Şenliği CSO Tarihi Salon’daki konserle sona erdi

Aşık Veysel'e atfedilen konserde, özel gereksinimli müzisyenler, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Oda Orkestrası eşliğinde klasik batı müziği ve Türk müziği eserlerinden örnekler seslendirdi.

Medeniyetlere konut sahipliği yapan Erzincan’ın yeni müzesi ziyaretçilere hazırlanıyor

Tarihi İpekyolu üzerinde yer alan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Erzincan'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırımıyla yapımı tamamlanan Erzincan Müzesi, ziyaretçilerini binlerce yıllık yolculuğa çıkarmak için gün sayıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi gereksinimimizi görecek kadar petrole kavuşacağımız günler de çok...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü için düzenlenen törene videokonferans ile katıldı.

İstanbul’daki 545 tarihi yapı zelzeleye sağlam biçimde restore edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, 17 Ağustos depreminin ardından 300 tarihi yapının restorasyonunu tamamlarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Miras da 245 tarihi yapının restorasyonunu bitirdi.

İstanbul’da tarihi eser operasyonu: 6 gözaltı

İstanbul Eyüpsultan'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 1083 tarihi eser ele geçirildi, 6 şüpheli yakalandı.

Japon sanatçı Hokusai’nin az baskısı rekor fiyata satıldı

Sanat tarihinin ikonik eserlerinden biri olarak nitelendirilen "The Great Wave off Kanagawa" (Kanagawa Açıklarında Büyük Dalga) rekor fiyata alıcı buldu.

Fatih için yazılan, 5 asırdır gizli kalan Latince epik şiir Türkçe...

Rönesans döneminde İtalyan şair Giovanni Mario Filelfo tarafından Fatih Sultan Mehmet'in onuruna yazılan, 5 asır boyunca "arşivlerde saklı kalan" Latince epik şiir, ilk kez Türkçe ve İngilizce çevirileriyle yayımlandı.

5 öğrencinin öldüğü kazada çocukları suçladı

Afyonkarahisar'da 5 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazasının duruşması yapıldı. Önceki duruşmalarda kazaya yoldaki mıcırın neden olduğunu savunan şoför, bu kez çocukların gürültüsü sonucu kaza olduğunu söyledi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER