Ana Sayfa Etiketler Erdoğan

Etiket: Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismine vakıf kuruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına vakıf kuruldu. Kurucuları arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukları Bilal Erdoğan, Esra Albayrak, Sümeyye Erdoğan Bayraktar da yer aldı.

Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kutlama telefonları

Dünya liderleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısı nedeniyle tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk demokrasisi 27 Mayıs’ta aldığı yarayla sendelemiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 darbesine işaret edip Türk demokrasisinin bir 27 Mayıs'ta aldığı yarayla sendelediğini belirterek, "Şimdi 63 üç yıl sonra, yine bir 27 Mayıs'ta, yarın gideceğimiz sandık başında darbeler, cuntalar, muhtıralar döneminin bittiğinin müjdesini cümle aleme duyurmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TRT’deki propaganda konuşması yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'deki propaganda konuşmasında, "Hiç kimse milletimizin herhangi bir ferdine kökeninden, inancından, mezhebinden, meşrebinden olduğu gibi siyasi tercihinden dolayı da hakaret edemez. Kendi milletine hakaret üzerine kurulu böyle bir siyaset dilini reddediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT’deki propaganda konuşmasında hangi iletileri verdi?

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'deki propaganda konuşmasında,  Pazar günü bir kez daha sandık başına gidileceğini hatırlatarak, "Bu defa sadece iki aday arasında tercih yapacaksınız. Hem katılım hem de destek bakımından rekor oranlarla Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya ilan edeceğimiz bir seçim yaşayacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: PKK’yı seçime soktular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Seçimlerde millet, ferasetli bir cevap verdi. Çok büyük bir uçuruma gidiyorduk. PKK'yı, HDP'yi seçime soktular, millet bunu gördü. Bize PKK'yı, Kandil'i oylattılar" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Kızılay’ın çadır satması beni de önemli manada...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde Kızılay'ın çadır satmasına ilişkin, "Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Süratle bu yanlışın düzeltilmesi gerekir." dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerin sorularına verdiği yanıtlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendi gereksinimimizi görecek kadar petrole kavuşacağımız günler de çok...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da açılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü için düzenlenen törene videokonferans ile katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarınki programı aşikâr oldu

Dün katıldığı programda rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim." dedi. Erdoğan'ın yarın yapılacak "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarınki programı muhakkak oldu

Dün katıldığı programda rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim." dedi. Erdoğan'ın yarın yapılacak "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine uzaktan bağlantıyla katılacağı öğrenildi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER