Ana Sayfa Etiketler Ekonomi

Etiket: Ekonomi

Ekonomi Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Almanya’da Enflasyonun Gerilemesi Bekleniyor: Uzmanlar Ne Diyor?

Almanya'da Üretici Fiyatları Rekor Düşüş Kaydetti: Enflasyon Yavaşlıyor Almanya'da enflasyon, yavaş yavaş düşüyor ve üretici fiyatları Ağustos ayında tarihi bir düşüş kaydetti. Üretici fiyatları, 1949'dan...

Yıl sonunda enflasyonun düşeceği öngörüsü

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, Türk lirasında büyük bir şok yahut çok bedel kaybı yaşanmaması şartıyla Türkiye'de enflasyonun yıl sonuna kadar biraz daha düşmesini beklediğini belirterek, Türkiye'de enflasyonun bu yılın sonunda yüzde 35 civarında gerçekleşmesini bekliyoruz" dedi.

BM, küresel ekonomide uzun süreli düşük büyüme riski öngörüyor

BM’nin güncellenen Dünya Ekonomik Durumu ve Beklentiler Raporu'nda, global ekonomik büyüme varsayımı bu yıl için 0,4 puan artışla yüzde 2,3’e çıkarılırken, gelecek yıl için 0,2 puan düşürülerek yüzde 2,5'e çekildi

SON DAKİKA HABERİ: CET İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan NTV’nin sorularını...

SON DAKİKA HABERİ: ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan NTV'nin soruları yanıtladı. Yüzde 30'luk bir oy tabanının olduğunu savunan Oğan, "Seçime kadar çok hızlı bir grafik yükselişine şahit olacaksınız" dedi. "Adaylıktan çekil" çağrılarının adresinin kendisinin olmadığını dile getiren Oğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Erdoğan Türk milliyetçilerini temsil edemez. Ben daha çok milliyetçilerden oy alan Sinan Oğan olarak bir milliyetçi aday var mı ki ben onun oyunu böleyim. Tek milliyetçi aday benim ve dip dalgası var" diye konuştu.

Akaryakıt talebinde azalma, ekonomide yavaşlama sinyalleri

Global ekonomik faaliyetin belirleyici göstergelerinden olan akaryakıt tüketimi, iktisatta yavaşlama sinyallerine işaret etmeye başladı.

Hande Fırat, Ak Parti’nin 500 sayfalık seçim beyannamesini kaleme aldı

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala partiler seçim beyannamelerini açıklamaya başladı. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Ak Parti'nin 500 sayfalık seçim beyannamesini köşe yazısına taşıdı.

İşte yabancı bankaların seçim tahminleri…

Yabancı bankaların raporlarında, 'Türkiye'nin bahtını belirleyecek seçim' olarak büyük puntolarla servis edilen, 14 Mayıs seçimleri yaklaştı. Bilhassa Türkiye iktisadında ortodoks siyasetlere dönüş sinyalleri aranırken, ünlü bankalardan faiz siyasetine dair görüş birliği içeren raporların sayı

İşte yabancı bankların seçim tahminleri…

Yabancı bankaların raporlarında, 'Türkiye'nin bahtını belirleyecek seçim' olarak büyük puntolarla servis edilen, 14 Mayıs seçimleri yaklaştı. Bilhassa Türkiye iktisadında ortodoks siyasetlere dönüş sinyalleri aranırken, ünlü bankalardan faiz siyasetine dair görüş birliği içeren raporların sayı

Dünya Bankası’ndan ‘küresel ekonomi için kayıp 10 yıl başlayabilir’ uyarısı

Dünya Bankası, global ekonomik büyümenin 2030'a kadar yılda yüzde 2,2 ile otuz yılın en düşük düzeyine düşeceği ihtarında bulunarak, bu durumun dünya iktisadı için "kayıp bir on yıl"ı başlatacağını belirtti.

Çin’in yeni iktisat idaresinden dışa açılmayı sürdürme bildirisi

Çin'in yeni Başbakan Birinci Yardımcısı Ding, yabancı sermayeyi ülkeye çekmek daha fazla çaba göstereceklerini belirterek, "Yabancı şirketlere ulusal şirket muamelesi yapacağız" dedi. Ding, Çin'in yeni kalkınma modelinin "iç ve dış pazarların birbirini beslediği açık, ikili bir dolaşım" olacağını dile getirdi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER