Ana Sayfa Etiketler Ekipler

Etiket: Ekipler

Sarsıntı sonrası fahiş fiyat artışlarına süreç başlatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konut satışı ve kiralamada rayiç bedellerin üzerinde kalan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında "şüpheli" sıfatıyla işlem yapacak.

Melisa’nın enkazdan kurtarılma anları ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremden 123 saat sonra enkaz altından çıkarılan 23 yaşındaki Melisa'nın kurtarıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Kendisini kurtarmaya gelen madenci ile konuşan Melisa'nın "Babam burada değil, kardeşim burada değil. Onlara ulaşmam gerek, annemin cenazesini söylemem gerek" sözleri yaşanan acının boyutlarını bir kez daha gözler önüne getirdi.

122. saatte ulaşılan 13 yaşındaki Aya’dan makûs haber

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden Hatay'da yıkılan binanın enkazında kalan Aya, temas kuran ekiplerin yoğun mücadelesine rağmen 122 saat sonra yaşam mücadelesine yenik düştü. Entübe olan ve beton blok altında kalan ayağının kesilmesine karar verilen Aya'nın bu sırada yaşamını yitirmesi, saatlerdir büyük mücadele veren arama kurtarma ekiplerinde büyük üzüntüye neden oldu.

Hatay’da anne ve oğlu 2 saat ortayla enkazdan kurtarıldı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Hatay'da enkaz altında kalan İsmet Bayrak 112. saatte, annesi Hülya Bayrak ise 114. saatte kurtarıldı.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER