Ana Sayfa Etiketler Dolar

Etiket: Dolar

Petrol Fiyatlarında Düşüş Sürüyor: Akaryakıta Yeni İndirim

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına daha fazla indirim olarak yansımaya devam ediyor. Bugün motorin fiyatlarına yapılan indirimlerin ardından benzin fiyatlarına da bir indirim...

Dolar 1 günde yüzde 7.5 arttı

Türk lirası dolar kuru karşısında bir günde yüzde 7.5 bedel kaybetti. 23 lirayı aşan dolarda bu düzey günlük bazda en sert kıymet kaybı oldu.

4 ayda deniz yoluyla 45,7 milyar dolarlık ihracat

Yılın birinci 4 ayında Türkiye'nin ihracatının yüzde 57'si deniz yoluyla gerçekleştirildi.

Piyasalarda rekor serisi

Dolar, euro ve gram altında seçimlerin ikinci cinsinin sonuçlanmasının akabinde rekor rallisi sürüyor. Piyasalar hafta ortası güne yeni rekorlarla başladı. Dolar, euro ve gram altın bugün ne kadar? İşte yeni fiyatlar...

Kripto paralarda işlem hacmi 32 ayın en düşük seviyesinde

Mayıs ayında kripto platformlarında spot piyasada toplam süreç hacmi 439.42 milyar dolarla 32 ayın en düşük düzeyine geriledi.

Merkez bankalarının gözdesi: Altın

Merkez bankalarının yıl içinde yemerrüt riski olmaması ve enflasyona karşı aktif bir müdafaa aracı olarak görülen altın alımlarını artırması bekleniyor. Gelecek 12 ay içinde artırmayı planlayanların oranı yüzde 24.

Türk Yatırım Fonu resmen kuruldu

Türk Devletleri Teşkilatı’nın (TDT) tarihi bir adım atarak hayata geçirdiği Türk Yatırım Fonu (TYF) 5 üye ülke İstanbul'da kuruldu.

Gümüş sürpriz yapabilir

Emtia uzmanı Haluk İzzet Keyifli, 2023’ün banko emtia eserlerini sıraladı: “Altın makûs olmaz lakin ne kadar uygun olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki 1 yılın gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kar eseri olabilir.”

Bakır altın oranı çakıldı

Bakır/altın oranı son 2021 başından bu yana en düşük düzeyine indi. Ekonomik sakinlik yahut enflasyon kaygılarının barometresi kabul edilen bu oran berbat bir performansa işaret ediyor.

Kur politikası deride ihracatını vurdu

Deri kesimi, bu yılın birinci çeyreğinde 55 milyon dolar açık verdi. Yalnızca ayakkabıda ithalatın iki kat arttığını belirten İDMİB Lideri İnanç Karaca, Türk deri bölümünün mevcut durumuna ait açıklamasında, “Bu para siyaseti devam ederse ihracat biter” ihtarında bulundu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER