Ana Sayfa Etiketler Deprem

Etiket: Deprem

Deprem Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Van’daki 4,7 Büyüklüğündeki Depremin Detayları

Van'da 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiSon dakika bilgilerine göre, Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı...

Prof. Dr. Naci Görür’den İstanbul sarsıntısı uyarısı: Hasar, 11 ilin toplamından fazla...

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Beklediğimiz büyüklükte Marmara depremi olursa hasar Güneydoğu'daki 11 ilin toplamından fazla olur. Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ Edirne de etkilenir." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara’da zelzelenin hasarı Güneydoğu’daki 11 ilin toplamından...

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Beklediğimiz büyüklükte Marmara depremi olursa hasar Güneydoğu'daki 11 ilin toplamından fazla olur. Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ Edirne de etkilenir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda devlet ve millet dayanışmasıyla yaraların sarılacağını belirtti ve "Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kahramanmaraş sarsıntısı paylaşımı: 30 milyar lira ödeme yaptık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına toplam 30 milyar lira ödeme yaptıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 650 bin konut teslim edilmeden bölgeden ayrılmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Üsküdar İftarı'nda konuştu. Erdoğan'ın gündeminde deprem bölgesinin yeniden inşası vardı. Cumhurbaşkanı, Ramazan Bayramı'nda kadar Hatay hariç diğer illerdeki tüm enkazın kaldırılmasının hedeflendiğini söyledi. 100 binin üzerinde deprem konutunun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplam 650 bin konutu teslim edinceye kadar bölgeden asla ayrılmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yönelik eleştiride bulundu. Seçimin dört duvar arasındaki kirli pazarlıklarla kazanılmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Varsınlar büyükelçilere sözler versinler, onlardan gizli saklı talimatlar alsınlar" dedi.

e-ticarete bayram etkisi: Yüzde 30 artış

e- ticaret sitelerinde bayram için hazırlık başladı. ETİD Lideri Emre Ekmekçi'nin, "Özellikle bayrama özel markaların ve pazaryerlerinin kampanyaları ile alışverişlerde yüzde 30 artış yaşandığını gözlemliyoruz." kelamları dikkat çekti.

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında Millet İttifakı'nı eleştirdi. Erdoğan, "Seçimler yaklaştıkça birileri ikbal derdine düştü. Tüm tuşlara aynı anda basmaya başladı. Bizimle eser ve hizmet siyasetinde yarışmak yerine abuk sabuk vaatlerle günü kurtarmaya çalışıyorlar" dedi. Cumhurbaşkanı, "14 Mayıs'ta bunları sandığa gömeceğiz. Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Siyasi mevta olacaklar." diye konuştu.

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşası başlayan konut sayısı 100 bini...

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında, deprem konutlarının temellerini süratle attıklarını, dün itibarıyla inşası başlayan konut ve köyevi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER