Ana Sayfa Etiketler Cumhurbaşkanı Adayı

Etiket: Cumhurbaşkanı Adayı

Saadet Partisi Genel Lideri Karamollaoğlu 6’lı masada adaylığı konuşulan 3 ismi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili konuştu. Karamollaoğlu, "Biz seçilebilecek cumhurbaşkanı adayının aday olmasını isteriz. Şimdiye kadar bu konu hiç gündeme gelmedi. Kıyısından köşesinden buna temas edildi, ciddi bir şekilde konuşulmadı ama altılı masada bulunan genel başkanlardan bu konuya atıfta bulunanlar oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu gündeme geldi" dedi.

CHP başkanı Kılıçdaroğlu, altılı masanın adayı için tarih verdi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağı soruldu. Saadet Partisi ev sahipliğinde 13 Şubat'ta gerçekleştirilecek altılı masa toplantısını işaret eden Kılıçdaroğlu, "13 Şubat'ta inşallah adayımızı açıklayacağız" dedi.

6’lı masanın adayı ne vakit açıklanacak? Kılıçdaroğlu yanıtladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı için hükümet programı ve yol haritasının ortaya çıkmasından sonrasını işaret eden Kılıçdaroğlu, 6'lı masada adaylığın konuşulmadığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik davaya ilişkin ise "Amaç, Ekrem Beyi bulunduğu yerden almak, ona siyasi yasak getirmek" diye konuştu.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER