Ana Sayfa Etiketler Çocuk

Etiket: Çocuk

Uşak’ta zehirlenme kuşkusu: 25’i çocuk, 35 kişi hastaneye kaldırıldı

Uşak'ta Çocuk Evleri Sitesi'nde ve Kadın Konukevi'nde kalan 19'u çocuk 5'i kadın, yedikleri öğle yemeğinin ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 24 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Uşak’ta zehirlenme kuşkusu: 19’u çocuk, 24 kişi hastaneye kaldırıldı

Uşak'ta Çocuk Evleri Sitesi'nde ve Kadın Konukevi'nde kalan 19'u çocuk 5'i kadın, yedikleri öğle yemeğinin ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 24 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Uşak’ta zehirlenme kuşkusu: 19’u çocuk, 5’i bayan hastaneye kaldırıldı

Uşak'ta Çocuk Evleri Sitesi'nde ve Kadın Konukevi'nde kalan 19'u çocuk 5'i kadın, yedikleri öğle yemeğinin ardından fenalaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan hastaneye kaldırılan kişileerin durumu hakkında açıklama yapıldı.

Beren Saat zelzeleden etkilenen çocuklar için kitap okudu

Beren Saat, "Okuyan Bir Gelecek" projesine destek kapsamında depremden etkilenen çocuklara kitap okudu.

Ulusal Eğitim Bakanı Özer, öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir’i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bakan Özer’den 23 Nisan bildirisi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında "Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir ilkesiyle taçlanan bu kutlu günde göğsümüz, mukaddes vatanımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza duyduğumuz inanç ve güvenle kabarıyor." ifadelerini kullandı.

TBMM Lideri Şentop’tan, TBMM’nin açılışının 103. yılı bildirisi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'nin açılışının 103. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

TİSK Başkanı’ndan 23 Nisan mesajı

Türkiye Patron Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) İdare Konseyi Lideri Özgür Burak Akkol, ülkenin kalkınması ve daha da gelişmesi için geleceğin teminatı, ülkenin aydınlık yüzü çocukları geleceğe bugünden hazırlamanın değerini vurguladı.

AKM Çocuk Sanat Şenliği 17 Nisan’da başlayacak

Özel gösteriler, atölyeler, tiyatro oyunları, çizgi film gösterileri ve animasyonların yer aldığı AKM Çocuk Sanat Festivali 17-23 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Hadise depremzede çocuklar için sahneye çıkıyor

Hadise, depremde ebeveyn kaybı yaşayan çocuklar için sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 5 Mayıs’taki konserin tüm geliri, Türk Eğitim Derneği’nin “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına bağışlanacak.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER