Ana Sayfa Etiketler CHP

Etiket: CHP

CHP Haberleri, Deşifre Haberler Sayfasında.

Atatürk’ün Partisini İktidar Yapma Hedefi: Özgür Özel

CHP'nin deneyimli isimlerinden Özgür Özel, Türkiye siyasetine önemli bir açıklama yaparak Atatürk'ün partisi olarak kabul edilen CHP'yi iktidara taşıma hedefiyle genel başkanlık için adaylığını...

CHP’li Murat Karayalçın: Seçimdeki başarısızlığın nedeni CHP’nin düşük siyaset kapasitesidir

CHP'li Murat Karayalçın, milletvekili seçimlerinde alınan başarısızlığın sebebi olarak CHP örgütlerine yüklenerek, "Meclis seçimindeki başarısızlığın nedeni CHP örgütünde, uzunca bir süreden bu yana, yaşanan düşük siyaset kapasitesidir." dedi.

Gelecek ve DEVA Partili isimler CHP’den ayrılıyor

CHP listelerinden seçilen Gelecek Partili 10 ve DEVA Partili 15 isim CHP'den ayrılıyor. Bu isimler cuma günü yapılacak yemin törerinde kendi partilerinin milletvekili olarak kürsüye gelecekler.

CHP’li Çelik: Sandık sonuç takip sistemimizi güncelledik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sandık sonuç takip sistemi güncellendi. Sistemin yapay zeka teknolojisi ile yenilendiğini söyleyen CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, "Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun, seçim güvenliği ile ilgili gerekli tedbirleri aldık." dedi.

SON DAKİKA HABERİ: CHP Genel Lider Yardımcısı Onursal Adıgüzel misyonu bıraktı

SON DAKİKA HABERİ: Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, görevini bıraktığını duyurdu.

Akşener: O masanın altında, üstünde, kenarında HDP yok, olamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, canlı yayında soruları yanıtladı. Akşener, Millet İttifakı'na yönelik "7'li masa" eleştirileri için, "Ne bakanlık ne bir başka şey ne de bir başka konu konusunda, o masada HDP dolaylı, dolaysız, altında, üstünde, kenarında yok, olamaz" yorumunda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan Sadullah Ergin’in adaylığıyla ilgili açıklama

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partili Sadullah Ergin'in CHP Ankara 1. bölgeden aday gösterilmesine yönelik gelen eleştirilere ilk kez yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Sadullah Ergin başka partinin adayı, onların iç işleri karışamayız." dedi.

Muharrem İnce: Yüzde 30 oy alacağım, ikinci çeşide ben kalacağım

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, canlı yayında soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 30 oy alacağını savunan İnce, "İkinci tura ben kalacağım. Kemal Kılıçdaroğlu ile kalma ihtimalimiz var" dedi. Altılı masaya da eleştirilerde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı, "1,5 yılda adayı zor belirlediler. Masa devrildi, kalktı. Buradan nasıl bir umut çıkar, birisi anlatsın bana. Masayı yönetemediler, Türkiye'yi nasıl yönetecekler?" diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kümesi kararıyla aday

CHP TBMM Grubu, cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun gösterilmesi için karar aldı. Kılıçdaroğlu çarşamba günü YSK'ya başvuru yapacak.

Kılıçdaroğlu ve Akşener zelzele bölgesinde

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinde mümkün olduğunca kısır siyasetin dışına çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yakınlarını kaybeden depremzedelere başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, ''Mayıs'ın 14'üne hazırlanın. İnşallah göreceksiniz yeni bir anlayışı egemen kılacağız.'' dedi.
- Reklam Alanı -

Önemli Haberler

SICAK HABERLER